MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Büyük Birlik Partisinden MASKİ Genel Müdürüne Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz,  MKY Üyesi Sedat Alataş, Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, İl Yönetim Kuruluyla birlikte MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen’e hayırlı olsun ziyaretinden bulundu.

Baltacı Ailesinin Acı Günü

Vali Yavuz, Rezerv Alan Bölgelerinde İncelemelerde Bulundu

Vali Seddar Yavuz 6 Şubat Depremleri sonrası ağır hasar alan İlimizde yapımına başlanılan inşaat alanlarında ve rezerv alan olarak kabul edilen bölgelerde incelemelerde bulundu.

MAGİNDER Yönetim Kurulundan Vali Seddar Yavuz'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Girişimci İş İnsanları Derneği (MAGİNDER) heyet olarak Malatya Valisi olarak gelen Malatya Valisi Seddar Yavuz’a Hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Selda Yavuz, Depremzede Ailelere Ziyaretleri Devam Ediyor

Hanımefendi Selda Yavuz bugün Malet 1-2 konteyner kentte 18 aileye ziyarette bulundu.

Aşure Günü Bizim Birliğimizin, Dirliğimizin Sembolü Olsun

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er ve Malatya Valisi Seddar Yavuz Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Vefa Konağında düzenlenen Aşure Programı’na katıldılar.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

AKÇADAĞDER 24 Temmuz Gazeteciler Ve Basın Bayramında Etkinlik Düzenledi

AKÇADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramında özel bir etkinlik düzenlendi. Malatya basınımızı unutmadı ve her zaman olduğu gibi bugünde yanlarında olmuştur.

Başkan Geçit: Belediyemizin Tüm İmkânlarını Seferber Ettik

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “Bostanbaşı mahallemizde inşaatı tüm hızıyla devam eden TOKİ Konutlarının bir an önce tamamlanıp hak sahiplerine teslim edilmesi noktasında bizden talep edilen hizmetler için belediyemizin tüm imkânlarını seferber ettik.” dedi.

Semt Konakları Öğrenci Seçme Sınavı Kayıtları Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi 2024-2025 eğitim öğretim yılına yönelik hazırlıklarına başladı.

Sadıkoğlu, Sorunları İçişleri Bakanına İletti

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya bakanlığın görev alanında bulunan sorun ve talepleri iletti.

Toplam 18501 haber.