MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gürkan, Her Zaman Vatandaşımızın Ve Esnafımızın Yanındayız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan beraberinde AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Sığırcı ve Daire Başkanları ile birlikte MATİM İş Merkezi’ni ziyaret etti.

Kırkgöz Sahil Parkı Projesi’nde Çalışmalar Hız Kesmiyor

Battalgazi’nin bugünü ve yarınları için büyük önem taşıyan ve Malatya’yı ilk kez sahille buluşturacak olan Kırkgöz Sahil Parkı Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ederken, bu önemli yatırımı ilçeyle buluşturan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bu dev projemizi 2023 yılında vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız” dedi.

Malatya STK’ları Arasında Ayrım Yok, Hepimiz Biriz

Malatya Tarım Platformu Başkanı İhsan Akın ve Tarım Platformu yönetimi ve Üyeleri Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin'e yaptığı ziyarette, yeniden TESK Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilmesinden dolay tebrik ederek başarılar dilediler.

Doğalgaz Mühendislik Firmalarının Sorunları Masaya Yatırıldı

Malatya TSO’da düzenlenen toplantıda doğalgaz mühendislik firmalarının Aksa Malatya Doğal Gaz Şirketi ile yaşadığı sorunlar konuşuldu, çözüm önerileri sunuldu.

Başkan Çınar, 24 Kasım Öğretmenler Gününü Tebrik Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Öğretmenlik; sorumluluğu ağır, fedakârlık ve sabır gerektiren, dünyanın en onurlu mesleklerinden biridir.” dedi.

Vatanseverler Derneğinden Başkan Sadıkoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyareti

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’na Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu.

Çalık, Malatya’ya Eğitim Alanında Ciddi Yatırımlar Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya 20 yılda eğitim alanında ciddi yatırımların yapıldığını kaydederek, kentte 846 okulun olduğunu ve 130 okul daha yapılacağını söyledi.

Ankara-Sivas Hızlı Treni 2023’te Tamam, Peki Ya Malatya?

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba Ankara-Sivas hızlı treninin 2023 yılında hizmete gireceğinin açıklandığını belirterek, 2011 yılından beri AKP’li siyasetçilerin diline pelesenk ettiği hızlı tren çıkmaz bahara kaldı.

Başkan Gürkan’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

17 Şehit 17 Sınıf Binlerce Gönül Projesi

Gençlerimize Vatan-Millet sevgisini aşılamak, milli şuuru oluşturmak ve şehitlerimizin isimlerini yâd etmek amacıyla proje sorumluları Eda Taşdemir ve Seda Dağdelen tarafından “17 Şehit, 17 Sınıf Binlerce Gönül” projesi kapsamında Orduzu Nadire Dernek İlköğretim Okulundaki sınıflara, 17 Şehidin ismi düzenlenen programla verildi.

Başkan Dağ’dan habermalatya44.com’a Hayırlı Olsun Ziyareti

 Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Malatya Birlik Gazetesi- malatyabirlikgazetesi.com Köşe yazarı Ali Fırat’la birlikte habermalatya44.com İmtiyaz sahibi Dilek Kiras ve Yazı işleri müdürü Hatice Serap Karlıdağ’ı ziyaret ettiler.

Malatya'nın Sultanları Yoluna Kayıpsız Devam Ediyor... 

 Profesyonel Voleybol Kadınlar 2.lig 16. Grupta mücadele eden Galip Demirel Ortaokulu Spor Kulübü, deplasmanda, Muş Yurdum Sporu 2-3'lük skorla mağlup etmesini bildi.

Dostluk Kupası Şampiyonası Minikler Ve Yıldızlar Yarışması Yapıldı

Türkiye wushu kung-fu İl Temsilciliğinin 2022 Faliyet Programında Yer Alan Wushu Kung Fu Dostluk Kupası Şampiyonası Minikler ve Yıldızlar yarışması ilimiz Yakınca spor salonunda hafta sonu gerçekleştirildi

Başkan Yıldız, AKP İktidarı Yandaşın Yanında İşçinin Karşısında

İYİ Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Serdar Yıldız “AKP İktidarı asgari ücretliyi patronun insafına bırakmıştır” dedi.

Toplam 18524 haber.