MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Erayabakan, Başkanın Çalışmalarını Yerinde Gördük

Tüm İnternet Gazeteciliği ve Gazeteciler Derneği (TİNGADER) Doğu Anadolu Bölge Başkanı Kazım Erayabakan, Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt’a iadei ziyaret gerçekleştirdi.

yazar Ercan, 4 Aralık’ta Battalgazililerle Buluşacak

Sosyal medya içerikleri ve yazdığı kitaplarla büyük ilgi gören Yazar Said Ercan, Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Aile Akademisi” programları çerçevesinde 4 Aralık Pazar günü Battalgazililerle buluşuyor.

Çalık, Malatya’ya 39 Milyar TL’lik Yatırım Yaptık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya son 20 yılda 39 milyar TL’lik yatırımı kazandırdıklarını ifade ederek, “Cumhurbaşkanımız Malatya’ya son gelişinde 19 milyar TL’lik yatırımın açılışını gerçekleştirdi. 12 milyar TL’lik yatırım ise devam ediyor” dedi.

TDP Yeşilyurt İlçe Başkanlığından ABYB’ye Ziyaret

Türkiye Değişim Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Bulut ve yönetim kurulu üyeleri Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığını ziyaret etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Farkındalık Etkinliği Düzenlendi

Gürkan: Engellilere Uygun Engelsiz Mekânlar Oluşturmaya Gayret Ediyoruz.

Başkan Alpaslan, Engelli Kardeşlerimizin Yanındayız

Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelli Çalışma Grubu, 3 Aralık Engelsiz Yaşam Derneği, Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneği Tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü Nedeniyle Ortaklaşa Bir Program Düzenledi.

Toplam 18524 haber.