MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Fırat EDAŞ’a Malatya Muhtarlar Konfederasyonu’ndan Teşekkür Plaketi

Malatya’da kaliteli ve kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. (Fırat EDAŞ), il genelinde gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı Malatya Muhtarlar Konfederasyonu’ndan teşekkür plaketi aldı

Başkan Gürkan, Doğanyol’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanyol İlçesi Mahalle Muhtarlarıyla bir araya gelerek, 2023 yılı içerisinde Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede yapılması planlanan çalışmalarla ilgili istişarelerde bulundu.

Doğanşehir Belediyesi Aralık Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt'un başkanlığında yapılan 2022 yılının son meclis toplantısı, saygı duruşunda bulunulması ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Başkan Sadıkoğlu, Görev Anlayışımızın Merkezinde Üyelerimiz Var

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Görev anlayışımızın merkezinde, sayıları on bini bulan üyelerimiz var” dedi.

Gençlere Yönelik Hizmetleri Ön Planda Tutuyoruz

Başkan Çınar İle Türkiye Ulusal Ajansı Başkanı Astarcı, Gençlik Buluşmasına Katıldı.

2022 Unesco Süleyman Çelebi Yılı Anma Etkinlikleri

Birleşmiş Millet Eğitim Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) 41. Genel Konferans kararıyla, UNESCO Anma ve Kutlama Yıl Dönümleri programı kapsamında, Mevlit yazarı Süleyman Çelebi vefatının 600. yıl dönümünde yapılan etkinliklerle anılıyor.

Başkan Güder, Hemşehrilerimizle Birlikte Güçlüyüz

2019 yılından bu yana dur durak demeden ilçede adım atmadık yer çalınmadık kapı ziyaret edilmedik esnaf bırakmayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte Orduzu Kaldırım mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Ağbaba; Yüzlerce Kişi Halen Dışarıda, Bakan Hayal Satıyor

Bırakın Tüm Afetzedelere Ev Teslimini Henüz Hak Sahipliği Bitirilmeyen Depremzedeler Var.

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası Ve Millet Bahçesi Çalışmaları

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası Ve Millet Bahçesi Mimari Yapısı Ve Görselliğiyle Kent Estetiğine Değer Katacak.

Başkan Gürkan, Hayvanclık Projeleri Destekleme Seminerine Katıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ‘Hayvancılık Projeleri Desteklemeleri ve Tarım Sigortaları (TARSİM)’ konulu seminere katıldı.

Gürkan, Şire Pazarı Malatya’nın Dışa Açılan Penceresidir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Halfeti Mahallesinde bulunan şire pazarında yapılan sokak sağlıklaştırılması ve cephe giydirme çalışmalarını inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Başkan Özkan, Düğün Salonu ve Park Projesine Başladık

Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, açık ve kapalı alanıyla toplamda 2 bin kişilik bir Düğün Salonu ile Kafeterya ve Park Projesi 2023 Yılı Yaz ve Düğün sezonuna yetişecek dedi.

Toplam 18524 haber.