MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Bilinçli Aile ve Gençlerimiz Semineri Yoğun İlgi Gördü

Yeşilyurt Belediyesi Tarafından Düzenlenen ‘Bilinçli Aile Ve Gençlerimiz’ Semineri Yoğun İlgi Gördü.

Başkan Yılmaz'dan EYT Açıklaması

" EYT konusunda yaş sınırının Kadın ve Erkeklerde Cumhurbaşkanımızın emekli olduğu yaş olan 46 olmasını talep ettti. "

İki Yıl Üst Üste Malatya Şampiyonu Çamlıca Koleji

Malatya Okullar Arası Genç Kızlar Voleybol İl Şampiyonası'nda Özel Çamlıca Koleji takımı bir kez daha Malatya şampiyonu oldu.

Başkan Güder, Malatya Şampiyonunu Tebrik Etti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Yusuf Okyay U-18 Futbol Ligi’nde grubunu namağlup lider tamamlayan ve Play-Off’lardaki zorlu rakiplerini de mağlup ederek Malatya Şampiyonu olmayı başaran Battalgazi Belediyespor’lu futbolcuları ve teknik ekibi tebrik etti.

Başkan Karakuş, Esnafları Ziyaret Etti

Türkiye Değişim Partisi Malatya İl Başkanı Ali Karakuş ve Battalgazi İlçe Başkanı Ahmet Ahmet Özbulut ve yönetim kurulu Akpınar esnaflarına ziyaret gerçekleştirdi.

Prof.Dr. Yasemin Açık, Kendi Markalarımızı Çıkarmalıyız

FIRATSİFED Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yasemin Açık, bölgenin sorunları hakkında bilgi verirken, çözüm önerilerini de paylaştı. Prof. Dr. Yasemin Açık, Kendi Markalarımızı Çıkarıp Katma Değerli Üretim Yapmalıyız.

Yeni Malatyaspor Samsun'da Galibiyeti Kaçırdı. 1 - 1

Spor Toto 1. Lig'de 17. haftanın açılış maçında Samsunspor ile Yeni Malatyaspor 1-1 berabere kaldı..

Başkan Maskar, Kazanan Akçadağ Olsun

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi Akçadağ İlçesinin geleceğini 2023 yılında yapılması gereken acil eylem planlarını yönetim kurulu üyeleri ve Akçadağ İlçesinin önemli isimleriyle masaya yatırdı.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Gürkan, Ticaret Borsası Her Zaman Fikirlerine Başvurduğumuz Bir Meslek Odasıdır

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Kasım Ayında Malatya Havalimanı’nda 55.138 Yolcuya Hizmet Verildi

T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü, Malatya Havalimanı’nın 2022 yılı Kasım ayına ait hava yolu uçak, yolcu ve yük istatistiklerini açıkladı.

Keskin, Esnafınızdan Alışveriş Yapın, Paranız Malatya’da Kalsın, Memleketimiz Büyüsün

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, herkesi esnaf ve sanatkardan alışveriş yapmaya davet etti.

Türk Dünyası Federasyonu Malatya İl Başkanlığı Engellileri Unutmadı

3 Aralık dünya Engeliler günü ve Haftası nedeniyle Büyük Türk Dünyası Federasyonu Malatya il başkanlığı Veysel Karadémir başkanlığında Malatya Atlıspor kulübünün Alişardaki At çiftlikinde Barbüke vererek engellilerle birlikte oldular.

Aranan Şahıs Yakalandı

Malatya İl J.K.lığı Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT (Jandarmanın Dedektifleri) timleri tarafından aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde;

Toplam 18524 haber.