MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Mesut Samanlı, MHP İl Başkanlığı Görevini Bıraktı

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, Milletvekili Aday Adaylığı için MHP Malatya İl Başkanlığı'ndan İstifa Ettiğini Açıkladı.

Keskin, Sigorta Şirketleri Neredeyse Milletin Malına Ortak Olacak Durumda

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, kasko ve sigorta fiyat tarifelerinin son 1 yıl içinde neredeyse yüzde 300 oranında artış gösterdiğini belirterek, “Denetim ve kontrolle yükümlü kurumlar kapatılsa aylarca kimse fark etmez, çünkü ortada yoklar” dedi.

Fırat, Hükümet Özgür Sendikacılğın İpini Çekiyor Muhalefet Alkışlıyor

Demokrat Eğitimciler Sendikası Sözleşme Genel Hukuk Sekreteri Veysel FIRAT, eğitim komisyonundan geçen yasa ile sendikalara getirilen +arajı hakkında çok ağır eleştirilerde bulundu.

Gürkan, Hep Birlikte Olacağız Güçlü Olacağız

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir Çığlık, Çömlekoba Şatıroba ve Güroba mahallelerinde yapılan hizmet ve yatırımları yerinde inceleyerek, muhtarlarla beraber istişare etti.

Başkan Güder, Hatunsuyu Mahalle Sakinleri İle Buluştu

Battalgazi’de adım atmadık yer çalınmadık kapı bırakmayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, vatandaşlarla kucaklaşmaya ve taleplerini bizzat dinlemeye verdiği önem kapsamında Hatunsuyu mahallesindeki vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Çınar, Çocuklarımızı Mevlana Ruhuyla Büyütelim

Yeşilyurt Belediyesi Esma Biltaci Kültür Ve Sanat Merkezi Erdem Okulu Öğrencilerinden Mevlana Haftasına Yakışan Etkinlik!

Sezonun En Erken Golü ve Galibiyet..!

Kaplanlar evinde 20'nci saniye de Haqi Osman'ın attığı golle 3 puanı hanesine yazdırdı.

Hadi Malatya, Safa Bebek Ölmesin

SMA TİP-1 Hastası Safa Bebek için Malatya Soykan Parkında Kermes düzenledi. Vatandaşlar ve aileler katıldı.

Başkan Çolak, Çocuklar Ve Gençlerin Sosyal Hayata Uyumunu Sağlamak

Genel Merkezi Malatya’da Bulunan Anadolu Büyük Aile Federasyonu Hazırladığı Avrupa Birliği Projesi İle Erzurum’da "2023-2025 Stratejik Plan Çalışmayı" Düzenlendi.

Milletvekili  Çalık, 6. Bölge Teşvik Süresi 2 Yıl Daha Uzatıldı

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın da içerisinde bulunduğu Cazibe merkezlerine yönelik 6.Bölge devlet teşviklerinin 2024 yılı sonuna kadar uzatıldığını ve böylece yeni yatırımların artarak devam edeceğini belirtti.

Gürkan, Bizim İçin Esas Olan İnsanların Birlik Ve Beraberliğidir

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Doğanşehir ilçesi Elmalı Mahallesini ziyaret ederek, mahallelilerle bir araya geldi.

Sadıkoğlu, Girişimlerimiz Olumlu Sonuçlandı, 6. Bölge Teşvikleri Süresi 2 Yıl Uzatıldı

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Şehrimizin üretimi, ihracatı ve istihdamı adına büyük önem arz eden 6. Bölge Teşviklerinin süresi 2 yıl daha uzatıldı.

Başkan Güder’den Dekan Şimşek’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına atanan Prof.Dr.Neslihan Şimşek’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vali Hulusi Şahin Hekimhan İlçesinde İncelemelerde Bulundu

Vali Şahin, yatırımlar hakkında bilgi almak ve incelemelerde bulunmak üzere Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

Toplam 18524 haber.