MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya TSO’da 2023-2026 Dönemi Stratejik Plan Paydaş Toplantısı Düzenlendi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) 2023-2026 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı düzenlendi.

Malatya Kent Konseyi’nden Zabıtalar İçin Zabıta Akademisi Programı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Malatya Kent Konseyi Eğitim ve Öğretim Çalışma Grubu ve Malatya Turgut Özal Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde, Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Belediyesi, Yeşilyurt Belediyesi ve diğer ilçe belediyelerinde zabıta görevi yapan personellere Zabıta Akademisi adı altında eğitim programı başlatıldı. Bu kapsamda Zabıta Yönetmeliği, Kabahatler Kanunu, Kamusal Etik ve Halkla İlişkiler konularında eğitimler verilecek.

Eskimalatya'daki Sağlık Merkezinin Çalışmaları Sürüyor

Eskimalatya'nın Sağlık Merkezi ihtiyacını gidermek için mülkiyeti Battalgazi Belediyesi'ne ait olan 5 dönümlük alan üzerinde geçtiğimiz Kasım ayında yapımına başlanılan 2.katlı Sağlık Merkezi'nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Bölgenin Geleceğini Kodlayacak Gençler Hazır

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı (FKA), tarafından Kodluyoruz Derneği işbirliğiyle düzenlenen Java ve React Yazılım Atölyeleri mezunlarını verdi.

Battalgazi’deki Derme Deresi Rekreasyon Çalışmaları Sürüyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in vizyon projelerinden bir tanesi olan ve ilçenin estetiğine estetik güzelliğine ise güzellik katacak Derme Deresi Rekreasyon Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Başkan Gürkan ‘Kariyer Günleri’ Programına Katıldı

“Öğrencilerimiz İyi Yetişirse Geleceğimiz O Kadar Aydınlık Olur”

Hazine Arazileri İçin Başvurular 31 Aralık'ta Sona Eriyor

Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nce hazine arazilerinin satın alınmasına yönelik başvuruların 31 Aralık’ta sona ereceği belirtildi.

7. Malatya İl Tanıtım Ve Geliştirme Kurulu Toplantısı Düzenlendi

Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdürlüğü ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı (TGA) bünyesinde, il ve alt destinasyonlarımızın ulusal ve uluslararası alanda daha etkin tanıtımını sağlamak amacıyla tüm paydaşların (kamu ve özel sektör kurum ve kuruluşları, üniversiteler, turizm sektör kuruluşları, sivil toplum örgütleri) katılımıyla oluşturulan "İl Tanıtım ve Geliştirme Kurulu" 7. toplantısı Kongre Kültür Merkezinde düzenlendi.

Yeşilyurt Belediyesi 1.Ödüllü 3 Bant Bilardo Şampiyonası Tamamlandı

“Kentimizin Sportif Vizyonuna Katkı Sağlayan Güzel Bir Organizasyon Oldu”

Vali Şahin’den Yazıhan İlçesine Ziyaret

Yazıhan İlçesi Tarıma Dayalı İhtisas (BESİ) Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı Düzenlendi.

TÜİK; Malatya’nın Nüfusu 808.692 Kişi Oldu

Türkiye İstatistik Kurumu'na Göre Türkiye Nüfusu 84 Milyon 680.273 Kişi Oldu. Malatya'nın Nüfusu 808.692 Kişi Oldu. 808.692 Kişinin 403.607 Kişisi Erkek 405.085 Kişisi de Kadın Olarak Açıklandı.

Sancaktar Mezarlığı Mevkiinde Kaza.. 1 Ölü

Malatya- Elazığ karayolu Sancaktar Mezarlığı mevkiinde meydana gelen kazada 42 yaşındaki Ömer Doğan yaşamını yitirdi.

Büyükşehir Belediyespor Parkede Geçit Vermiyor

Malatya Büyükşehir Belediyespor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı ve Voleybol takımı haftayı galibiyetle kapattı.

Toplam 18524 haber.