MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ağbaba, Doğanşehir Cezaevi Kaderine Terk Edildi

Yapımına 2016 yılında başlanan ve 2021 yılında tamamlanacağı açıklanan Doğanşehir Cezaevi kaderine terk edildi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Ülkenin bu zor döneminde milyonlarca liranın çarçur edilmesi kabul edilemez” dedi.

Battalgazi Belediyesi Çağrı Merkezi Çözüm Köprüsü Olmaya Devam Ediyor

Vatandaşlar ile belediye arasında 7 gün 24 saat çözüm köprüsü olmayı sürdüren Battalgazi Belediyesi Çağrı Merkezi, her yıl belediyeden hizmet alan vatandaşlara yönelik uyguladığı memnuniyet anketini açıkladı. Sorunların çözümsüz kalmadığı Çağrı Merkezi’nin her yıl kamuoyuyla paylaştığı ankette yüzde 98'lik başarı oranı çıktı.

Çınar, Dünyayı Sevgi Ve İyilik Güzelleştirecek

Yeşilyurt’ta ‘Gönül Belediyeciliği’ Hizmetlerine Öğrencilerden Büyük Destek!

Gençlere, Yüz Yüze İletişim Semineri

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi organizasyonunda bazı gençlik STK’ların da işbirliği ile “Yüz yüze İletişim Semineri” eğitim programı düzenlendi.

Züleyha Altuntaş, Malatya Basınıyla Kahvaltıda Bir Araya Geldi

Seyran Park Butik Otel İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş, Bizler Bugün Malatya’mızın Kıymetli Basın Kuruluşlarının Dernek Başkanları Ve Basın Mensublu Kardeşlerimizle Birlikte Kahvaltı Programında Bir Araya Geldik. İşletme Müdürü Züleyha Altuntaş,  Davetimize İcabet Eden Tüm Misafirlerimize Teşekkür Ediyorum Dedi.

Malatya “Altın Eller Geleneksel El Sanatları” Festivalinin Açılışı Yapıldı

İlimizi ulusal boyutta etkin bir şekilde kültürel ve sanatsal yönden tanıtmak, geleneksel el sanatlarının değerini koruyarak gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığı, Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı işbirliği ile 23-24-25 Aralık 2022 tarihleri arasında Malatya Park AVM’de düzenlenecek olan “Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivalinin” açılışı yapıldı.

Başkan  Kiraz'a Yoğun Destek

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz Milletvekilliği A. Adaylığı açıklamasını Parti İl Binasında yoğun izdiham arasında açıkladı.

Göztepe Mahallesi Akgeyik Caddesi’nde Yol Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi asfaltlama ve altyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Şehrin her köşesini şantiye alanına çeviren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarını sürdürüyor.

Doğanşehir Belediyesi Çalışmalarına Devam Ediyor 

Başkan Zelyurt; "Sürgü Mahallemizde Olduğu Gibi Diğer Mahallelerimizde De Çalışmalarımız Aralıksız Devam Ediyor" 

Yeşilyurt Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Parkı 2022 Yılında Türkiye’de Zirveye Yerleşti

“2022 Yılında 10.873 Öğrenciye Eğitim Vererek Birinci Sıraya Yerleştik”

Van TSO Seçimleri Neden İptal Oldu? İşte Gerekçesi

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) seçimleri yenilenen 1. Meslek Komite Grubunun seçimi bir kez daha iptal edildi. Peki, Van TSO seçimleri neden iptal oldu? İşte gerekçesi..

Asgari Ücret 8. 500 Lira Oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2023 yılında uygulanacak olan asgari ücretin 8 bin 500 lira olduğunu açıkladı.

Meteoroloji'den Malatya Dahil 28 İl İçin Kar Uyarısı

Meteoroloji İçerisinde Malatya'nın Dahil Olduğu 28 İlde Hafta Sonu Kar Yağışının Başlayacağı ve Yağışların Hafta İçinde de Devam Edeceğini Belirtti.

Başkan Güder, Geleceğin Bilim Ve Teknoloji Yıldızlarıyla Buluştu

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geleceğin teminatı gençlere ve onların eğitimine büyük destekler veren Battalgazi Belediyesi tarafından 7-15 yaş arası çocukların robotik kodlama ve yazılım alanlarında daha iyi eğitim alabilmeleri amacıyla hayata geçirilen Battalgazi Beceri Atölyelerindeki öğrencileri ziyaret etti.

Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali Açışı Gerçekleştirildi

Kültür ve Turizm Bakanlığı katkılarıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Malatya Park AVM’de düzenlenen ‘Malatya Altın Eller Geleneksel El Sanatları Festivali’ açılışı gerçekleştirildi.

Ağbaba; Cumhuriyetin En Önemli Mimarlarından İnönü’yü Saygıyla Anıyorum

“Saraylarında Her Gün  10 Trilyon Harcayanlar, 3 Metre Bezin Bedelini Ödeyen İnönü’yü Anlayamaz”

Toplam 18524 haber.