MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Gürkan, Siyasi Partiler Demokrasinin Vazgeçilmez Unsurlarıdır

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve il yönetimi Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Söylemez,  Yeni Yılın Hayırlar Getirmesini Diliyorum

Başkan Hüseyin Söylemez; 2023 yılının Başta Malatya'da, ülkemizde ve tüm dünyada sevgi, kardeşlik, birliktelik ve hoşgörü duygularının arttığı, huzur ve güvenin tesis edildiği güzel bir yıl olmasını temenni ederim.

Başkan Maskar, 2023 Yılı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

2023 yılının Akçadağ İlçesinin dönüm yılı olacağının altını Çizen Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Başkanı Murat Maskar” Akçadağ 2023 yılında Şahlanacaktır ” dedi.

Başkan Zelyurt’dan 2023 Yılı Mesajı

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt; “Yeni yılın Ülkemize aziz milletimize tüm insanlığa ve siz değerli Doğanşehir’li hemşehrilerime sağlık, mutluluk ve esenlik getirmesini diliyorum”

Başkan Avcu, Yeni Yıl Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Kadın Kolları Başkanı Aysun Avcu, Yeni Yılın Barışa, Kardeşliğe, Birlik Ve Beraberliğe Vesile Olmasını Diliyorum dedi.

Milletvekili  Çalık, Türkiye Yüzyılı'nı Başlattık

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Ülkemizi yatırım, istihdam, üretim, ihracat odaklı bir büyüme sürecine sokarak, kalkınmada ve ekonomik bağımsızlıkta tarihi bir dönüşümü gerçekleştirdik. Türkiye Yüzyılı'ını başlattık” dedi.

Milletvekili Ağbaba, 2023 Yeni Yılınız Kutlu Olsun

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 2023 Yeni Yıl'da Barış, Demokrasi ve Özgürlük Filizlensin, Umut Büyüsün. Yeni Yılınız Kutlu Olsun...

Başkan Akgün’den;  Mekke’nin Fethi ve Yeni Yıl Mesajı

Başkan Akgün; “İdrak edeceğimiz Yeni Yıl “2023”, ‘Kültürel Kodlarımıza’ uygun yeni bir başlangıç yapmak için, büyük bir fırsattır.”

Vali Şahin, Yeni Yıl Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı

Ülkemiz ve milletimiz için yeni hedeflere ve yeni başarılara odaklandığımız, Cumhuriyetimizin 100. yılını karşılamanın sevinci ve heyecanı içerisindeyiz.

Türk Kızılay Malatya Şube Başkanı Ve Yönetimi Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

Gürkan, “Dünyanın En Büyük Prefabrik Yapı Üssü Malatya İçin Önemli Bir Kazanımdır”

Başkan Gökhan Gök, MHP Olarak Oyumuzu Çok Yükselttik

Malatya ve Türkiye’de büyük bir oy patlaması yaşayacaklarını açıklayan MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, bu seçimi ne olursa olsun Cumhur İttifakı’nın kazanması gerektiğini kaydetti.

Kore Gazisi Hayatını Kaybetti

Darende İlçesi Günpınar Mahallesinde yaşayan Kore Gazisi Kemal Gülderen Baykal hayatını kaybetti.

Başkan Koçak'tan Yeni Yıl Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Güzin Koçak, yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Toplam 18524 haber.