MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Sportif Yatırımlarımızı, Yakınca Spor Adası İle Taçlandırıyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Yakınca Mahallesini ziyaret ederek, içerisinde Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Gençlik Merkezi, Futbol ve Basketbol Sahaları ile Yürüyüş ve Bisiklet Yollarının bulunduğu 150 bin metrekarelik bir alanda hizmete sunulacak olan Yakınca Spor Adasını inceledi.

Milletvekili Çalık’tan Kırkgöz Sahil Parkı Projesine Tam Not

Milletvekili Çalık: “Denizi Olmayan Kente Sahil Getiren Başkanımızı Tebrik Ediyorum”

Keskin, Bu Şart Ve İmkanlarla Esnaflık Yapmak Ateşten Gömleğe Dönüştü

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, esnaf ve sanatkarları ziyaret ederek, talep ve sorunlarını dinledi.

Genç Drejanlılar Derneğinden Anadolu Basın Birliğine Ziyaret

Genç Drejanlılar Dernek Başkanı Oktay Çelik, Yönetim Kurulu Üyeleriyle Birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğini Ziyaret Ettiler.

Başkan Sadıkoğlu: Tüm Zamanların En Yüksek İhracatını Gerçekleştirdik

Malatya’dan 2022 yılında bir önceki yıla göre yüzde 7 artışla 455 milyon dolar ihracat gerçekleştirildi. Malatya’nın tüm zamanların en yüksek ihracatını gerçekleştirdiğini belirten Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Cumhuriyetimiz ve Odamız 100. yılına girerken, şehrimizin ihracatta yakaladığı başarı ivmesinin artarak devam etmesi için ihracat odaklı çalışmalar yürütmeye 2023 yılında da aralıksız devam edeceğiz” dedi.

Yapacağımız Simülasyon Merkezi Türkiye’ye Örnek Olacak

Arslantepe Höyüğü Karşılama Merkezi Yapım Porjesi Onaylandı.

Başkan Yasin DOĞAN’dan Vali Hulusi ŞAHİN’e Ziyaret

Malatya Güvenlik Korucuları Dayanışma Derneği Başkanı Yasin DOĞAN, Malatya Valisi Hulusi ŞAHİN’i makamında ziyaret etti.

Başkan Yıldırım, Milleti Kandırmayı Bırakın

Toplum karşısında Hz. Ömer’in adaletinden bahseden siyasilerimiz kendi menfaatleri olunca turist Ömer gibi davranıyorlar diyen Bilal Yıldırım, İslami terimlerle toplum karşısında söylemlerde bulunan siyasilere ağır eleştiri getirdi.

Vali Hulusi Şahin’den Yeni Yıl Ziyaretleri

Vali Şahin, 2022 yılının son saatlerinde vatandaşların huzurlu ve güvenli bir şekilde yeni yıla girmesi için görev başında bulunan Emniyet, Jandarma, 112 Komuta Merkezi, GAMER ve İtfaiye personeline moral ziyaretinde bulundu.

Şahintepesi Macera Parkı Ve Sosyal Tesisleri, Doğaseverlerin Uğrak Noktası Olacak

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kadim Çırmıhtı’nın eşsiz doğal güzelliklerine tepeden bakan hâkim bir noktada bulunan Şahintepesi’ni, inşaatı devam eden Macera Parkı ve Sosyal Tesisleri ile farklı bir hüviyete ulaştıracağız.

Başkan Gürkan; Malatya’ya Yakışan Bir Gençlik Kampı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Beydağı Tabiat Parkı içerisinde yapımı devam eden Gençlik Kampı alanında incelemelerde bulundu.

Keskin’den MHP İl Başkanı Gök’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığına atanan Gökhan Gök’ü ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Başkan Aysun AVCU, Emeği Geçenlere Teşekkür Etti

Büyük Birlik Partisi Malatya Kadın Kolları Başkanı Aysun AVCU, Yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Yeşilyurt İlçe Müftülüğü İnönü Mahallesi Gençlik Merkezi Engelliler Kur’an Kursunu ziyaret etti.

Eczane Teknisyenleri Derneğinin Yeni Başkanı Erdoğan GÜLTEKİN Oldu

Malatya Eczane Teknisyenleri Derneğinin 16. Genel Kurulu sonucunda Başkanlığa Erdoğan GÜLTEKİN getirildi.

Başkan Güder, Esnaf Ve Oda Başkanlarıyla Buluşmaya Devam Ediyor

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ‘Esnaflar Buluşuyor’ projesi kapsamında esnaflar ve esnaf odası başkanlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Güder, “Battalgazi’yi değiştirip güzelleştirirken esnafımızın sesine kulak veriyoruz.” dedi.

Toplam 18524 haber.