MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İYİ Partili Sarıtaç, Ekonomide Kurtuluş İYİ ’d

Eğitimci İş Kadını Asuman Sarıtaç, Malatya sanayisi ve ticaretinin İYİ Parti çözümleri ile daha da güçleneceğini söyledi. Sarıtaç,” Ekonomide Kurtuluş Planımızın ilk aşamasını oluşturan İstikrar ve Kapsayıcı Büyüme Eylem Planı ile Malatya’da sanayi ve ticaret şahlanacak” dedi.

Şehit İs. Asb. Kd. Çvş. Harun Uğur Dualarla Uğurlandı

04. 01. 2023 tarihinde Konya Adana yolu üzerinde, askeri araçla seyir halinde iken yoğun sis nedeniyle meydana gelen trafik kazası sonucu Şehit olan İs. Asb. Kd. Çvş. Harun Uğur için cenaze töreni düzenlendi.

Orduzu Turgut Özal Tabiat Parkı Hayvanat Bahçesine Yoğun İlgi

Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait ve Doğu Anadolu Bölgesi’nde tek olma özelliğine sahip olan Orduzu Hayvanat Bahçesi, 2022 yılında şehir içinden ve il dışından birçok ziyaretçinin uğrak noktası oldu. 2022 yılı içerisinde toplamda 186 bin 201 kişinin ziyaret ettiği hayvanat bahçesinde 78 türden bin 300’ün üzerinde hayvan bulunuyor.

Başkan Sadıkoğlu, 6 Puanlık Prim Desteği Yeniden Hayata Geçirilmeli

Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, işverenin üzerindeki maliyet yükünün düşürülmesi için 6 puanlık sigorta primi işveren desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunu belirterek, desteğinin yeniden hayata geçirilmesini talep etti.

Başkan Güder’den İl Müftüsü Yıldırım’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz aylarda Malatya İl Müftülüğü görevine atanan Şahin Yıldırım’a "hayırlı olsun" ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya'ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Sarıtaç, Tarım ve Hayvancılığa İYİ Parti Modeli Uygulanacak

İYİ Partili Asuman Sarıtaç, çiftçinin yüksek maliyetler altında ezildiğini, tarım ve hayvancılıkta İYİ Parti Modellerinin, ihtiyaç-kaynak-akademik kariyer-sonuç bağlantısını sağlayacağını ve üreticinin düşük maliyetle, yüksek verimin amaçlandığını söyledi.

Çalık, 2023’te Bir Kez Daha Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Olacak

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Cumhur İttifakı’nın adayı belli, kararı net. Cumhur İttifakı olarak 2023’te bir kez daha milletimizin oyları, duaları ve destekleriyle Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olacak” dedi.

Ağbaba; 2022’de Her Ay 10 Bin 491 Esnaf İflas Etti

CHP  Malatya Milletvekili Veli Ağbaba 2022 yılında yaşanan esnaf iflaslarına dikkat çekti. Ağbaba, “2022 yılında 125 bin 892 esnaf iflas ederek ekmek teknesini kaybetti.

Yeşilyurt Bilim Merkezimizi Gençlerimizin Hizmetine Sunacağız

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatleri arasında yer alıp, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) tarafından onaylanan Yeşilyurt Bilim Merkezi Projesiyle ilgili çalışmalar hız kazandı.

Vatanseverler Derneğinden Vali Hulusi ŞAHİN'e Hayırlı Olsun Ziyareti

Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu üyeleri Vali Hulusi ŞAHİN'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Vatanseverler Gençlik Eğitim ve Kültür Derneğine Ziyaret

Muharip Gaziler Derneği Malatya Şube Başkanı İbrahim Cengiz, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini ziyaret etti.

Başkan Çınar, Yeşilyurt’u Planlı Yatırımlarla Geleceğe Hazırlıyoruz

Başkan Çınar, Yeşilyurt’u Geleceğe Taşıyan Dev Yatırımları Ak Parti İl Teşkilatı Ve Yeşilyurt İlçe Teşkilatına Anlattı.

Gürkan, Konsept Ve Lokasyon Olarak Güzel Bir Yapı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından projelendirilen ve yapımı tamamlanan Akçadağ Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulunan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gençlik Merkezinin konsept ve lokasyon olarak çok yönlü olduğunu belirterek, buranın Akçadağlı vatandaşlara hayırlı olmasını temenni etti.

Battalgazi Belediye Meclisi, 21 Gündem Maddesini Görüştü

Battalgazi Belediye Meclisi, Ocak ayı Olağan toplantısının 1.birleşim 1.oturumuyla 2023 yılı çalışmalarına başlarken, toplantıda 21 gündem maddesi görüşüldü. Yılın ilk toplantısında ağırlıklı olarak imar plan değişikliği ve komisyon raporları görüşülerek karara bağlandı.

Asuman Sarıtaç, Akçadağder ve Atalar Odasına Ziyaret

Seçim sathına girilen bu günlerde Malatya’da da siyaset ısınmaya başlıyor. Yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren İyi Parti’nin önemli simalarından Eğitimci, Yazar, Siyasetçi, İş Kadını Asuman Sarıtaç, sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Asuman Sarıtaç, Eğitimde ve yine siyasete çok önemli çalışmalar yaparak Malatya’mızın takdirini kazanmıştır.

Toplam 18524 haber.