MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Arapgir’de Kilit Parke Onarım Çalışmaları Sürüyor

Arapgir Belediyesi ilçe genelinde kilit parke taşı ile kaplanmış sokaklarda bozulan ve deforme olan kısımların bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Mahallelerimizin Yaşam Kalitesini Artırmak İçin Var Gücümüzle Çalışıyoruz

Bostanbaşı Mahallesindeki sıcak asfalt serim çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, “ Üretken ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışımızla mahallelerimizin yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.” diye konuştu.

Başkan Evren'den Büyükşehir Genel Sek. Altundağ'a Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren berberinde Yönetim Kurulu üyesi Orhan Özbek ve Ünal Ergöç ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Altundağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Konteyner Kent’te Gençlik Fest Coşkusu

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Relief International Türkiye işbirliğiyle Rönesans-1 Konteyner Kent’te ‘Çocuk ve Gençlik Açık Hava Etkinliği’ düzenlendi.

Kışla Esnafı Hak Arayışında Kararlı

Kışla Caddesi'nde esnafların hak arayışı devam ederken mikrofonlarımıza konuşan esnaflardan Yusuf Alataş, televizyonumuz aracılığıyla yetkililere seslenerek haklarının teslim edilmesini talep etti.

Fındıkta Hasat Vakti Geldi

Toplam 18501 haber.