MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Güder, İlçemizde Tarihi Çalışmalara İmza Atıyoruz

Battalgazi’yi istişare kültürüne dayalı yöneterek bugüne kadar tarihi çalışmalara imza atan Belediye Başkanı Osman Güder, Eskimalatya’da görev yapan muhtarlarla bir araya gelerek, 2023 yılında ilçe genelinde gerçekleştirilecek olan Doğalgaz çalışmalarının haritasını çıkardı.

İz Bırakan Kalemler Sergisi Açıldı

Anadolu Basın Birliği Gaziantep Şubesinin hazırladığı “İz Bırakan Kalemler” sergisi Şehitkamil belediye başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Kent Konseyi Başkanı Dr. Samet Bayrak, Anadolu Basın Birliği Genel Başkanı Halil Zor, İl Kültür Müdür Yardımcısı Mehmet Aykanat, GapGross Yönetim Kurulu başkanı Zeki Ormanlı ve  birçok gazeteci  katıldı.

Milletvekili Bülent Tüfenkci, Vatanseverler Derneğini Ziyaret Etti

AK Parti MKYK Üyesi, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Vatanseverler Gençlik Eğitim Ve Kültür Derneğini Ziyaret Etti. Milletvekili Bülent Tüfenkci, STK’larımıza Önem Veriyoruz Ve Bizim İçin Çok Değerlidir.

Başkan Çınar, Kiltepe Meslek Edindirme Kurs Merkezi Kursiyerlerini Ziyaret Etti

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Erdem Okulları ve Meslek Edindirme Kurslarının yanı sıra eğitim ve kültürel hizmetlere ev sahipliği yapan Kiltepe Meslek Edindirme Kurs Merkezini ziyaret ederek kursiyerlerle sohbet edip, yapılan çalışmaları yerinde takip etti.

Şehit İs. Asb. Kd. Çvş. Harun Uğur İçin Mevlit Okutuldu

04. 01. 2023 tarihinde görev başında geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu Şehit olan İs. Asb. Kd. Çvş. Harun Uğur için, Turgut Özal Camiinde kılınan öğle namazını müteakip Mevlit okutuldu.

Karla Mücadele Çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri meteorolojik verileri de dikkate alarak çalışmalarını sürdürüyor.

İYİ Parti İl Başkanlığı'na Hakan Yılmaz Yeniden Seçildi

İYİ Parti Malatya 2. Olağan Genel Kurulu bugün Kongre ve Kültür merkezinde yapıldı. Hakan Yılmaz il başkanlığına yeniden seçildi. Saat 10:00 da başlayan kongreye İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu  ile  çok sayıda davetli katıldı.

Battalgazi’deki Tekstilkent Projesinde Çalışmalar Hız Kesmiyor

Battalgazi Belediyesi, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü, ilçeye katma değer sağlayarak istihdamı artıracak Tekstilkent Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Malatya ASKON'dan 100 Milyon Dolar İhracat

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, “Gayemiz ülkemizin dört bir yanında ülke ekonomimize katkı sunmak” dedi.

Mimarlar Odası Malatya Şubesi 2022 Yılı Değerlendirme Raporu

Mimarlar Odası Malatya Şubesi olarak Malatya'mızın kentsel gelişimini yakından takip etmeye devam etmekteyiz.

Battalgazi Belediyesi 3 Bin 125 Çocuğun Yüzünü Güldürdü

Sosyal belediyecilik faaliyetlerini etkin bir şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi ve Türk Kızılayı’nın birlikte yürüttüğü çalışmalar kapsamında, ilçedeki kırsal mahallelerde eğitim ve öğrenim gören öğrencilere bot, mont ve kırtasiye yardımı devam ediyor.

Çalık, Türkiye Yüzyılını Gençlerimizle İnşa Edeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Türkiye yüzyılını gençlerle birlikte inşa edeceklerini söyledi.

Toplam 18511 haber.