MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vali Hulusi Şahin 1. Organize Sanayi Bölgesini Ziyaret Etti

1. Organize Sanayi Bölgesini ziyaret eden Vali Şahin, 1. Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren fabrikalarda incelemelerde bulundu.

Battalgazi’deki Öğrenciler Sinema Etkinliğiyle Ödüllendirilecek

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatıyla yarıyıl tatiline girmeye hazırlanan öğrencilere karne hediyesi olarak sinema etkinliği düzenlenecek. Öğrenciler, 21-27 Ocak tarihleri arası Battalgazi Belediyesi Konferans Salonunda düzenlenecek olan sinema etkinliğine ücretsiz olarak katılım sağlayabilecek.

Yeşilyurt Belediyesi Yetim Koordinasyon Merkezi Minik Misafirlerinin Sinema Keyfi!

Başkan Çınar, Çocuklarla Birlikte Rafadan Tayfa-Galaktik Tayfa Sinema Filmini İzledi.

Ağbaba’dan Bağkur Tescil Mağdurlarını Sevindirecek Teklif

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba,  tarafından EYT kapsamındaki esnafa 2000 öncesi tescil ve Bağkur borçlanması getiren düzenleme Meclis’e sunuldu.

45 Km’lik İçmesuyu Ana İsale Hattı 1. Etap Çalışması Başlıyor

Büyükşehir Belediyemiz Ve Malatya İçin Önemli Bir Yatırım...

Tecde Mahallesi Sakinlerinden Başkan Gürkan’a Teşekkür

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın destekleriyle Tecde Mahallesi Alper Tunga Bulvarı’nda yaşayan vatandaşların, 20 yıllık imar sorununa neşter vuruldu.  

Operasyondan Dönen Özel Harekât Polisleri İçin Kurban Kesildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli iken Van ve Suriye’deki terörle mücadele operasyonlarına katılmak üzere görevlendirilen ve görevlerini başarılı bir şekilde tamamlayarak İlimize dönen Özel Harekât Polisleri için kurban kesim töreni düzenlendi.

Battalgazi’nin Mucit Çocuklarına Özel Etkinlik

Çocukların yaratıcı aklına vurgu yapan ve çocuklara kendi potansiyellerini keşfedebilecekleri alanlar sunan Battalgazi Belediyesi, “17 Ocak Mucit Çocuklar Günü”nü özel bir etkinlik ile kutladı.

Çalık, Türkiye Yüzyılını Milletimizle Beraber İnşa Edeceğiz

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “20 yılda fragman, AK Parti’nin ilk 20 yılını izlediniz. Şimdi Allah nasip ederse Türkiye yüzyılını izleyeceksiniz. Cumhur İttifakı olarak Türkiye yüzyılını milletimizle beraber inşa edeceğiz. Başarının, sürdürülebilirliğin, kalkınmanın, dijitalin ve teknolojinin yüzyılı olacak. 2023 yılında zaten milletimiz kararını vermiş, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile ‘durmak yok yola devam’ diyeceğiz” dedi.

2023 Yılının İlk İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

İşsizliğin giderilmesi, istihdamın artırılması, çalışma hayatındaki sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü 2023 yılının ilk İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı Vali Hulusi Şahin Başkanlığında yapıldı.

Başkan Çınarı, Muhtarlar ve Mahalle Temsilcilerle Bir Araya Geldi

Başkan Çınar, Yeşilyurt’ta ki Büyük Dönüşümü Mahalle Muhtarları İle Ak Parti Mahalle Temsilcilerine Anlattı.

Asuman Sarıtaç'tan Pütürgebeyleri 44 ve Malatyabeyleri Derneğine Ziyaret

Eğitimci İş İnsanı ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç, Malatya’nın, Ülkemizin ve Gençlerimizin Geleceği İçin Tek Yürek Olmalıyız. Gençlerimizi Daha İyi Yarınlara Hazırlamalıyız. Kışla Caddesinde bulunan Dernek Binasında Dernek Başkanları ve Yüzlerce taraftarın karşıladığı Eğitimci İş İnsanı ve Siyasetçi Asuman Sarıtaç karşılamadan dolayı herkese teşekkür etti.

Battalgazi Belediyesi’nden Bestekar Ateş’e Sürpriz Kutlama

Battalgazi’ye konser programı için gelen Türk müziğinin yaşayan büyük üstatlarından Âmir Ateş’e Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla “Göz Göze Diz Dize 40.Yıl” projesi kapsamında sürpriz evlilik yıldönümü kutlaması yapıldı.

Voleybol’da Başarı Devam Ediyor

Malatya Büyükşehir Belediye Voleybol Takımı 3 Hatay Üzümdalı Gençlik Spor 0

Toplam 18511 haber.