MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Gürkan’dan Regaib Kandili Mesajı

Mübarek Günlerin Birlik Ve Beraberliğimizi Pekiştirmesini Temenni Ediyorum.

Başkan Güder’den Ayaz’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığına seçilen Ekrem Ayaz’a “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Başkan Çınar Engelli Mehmet Kaçan’ın Akülü Araç Talebini Yerine Getirdi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Çukurdere Mahallesinde ailesiyle birlikte yaşayan engelli Mehmet Kaçan’ın akülü araç talebini yerine getirdi.

İYİ Partili Sarıtaç, Küfeden Sadece Kriz Çıktı!

Eğitimci İşkadını Asuman Sarıtaç, Türk Lirasının değer kaybetmesiyle birlikte ülke genelinde önü alınamaz ekonomik krizin var olduğunu ve enflasyon canavarının her geçen gün büyüdüğünü söyledi. Küfeden sadece kriz ve sefalet çıktığını kaydeden Sarıtaç,” Sırtlarında vatandaşın hakkını taşıyan bir küfenin olduğunu söyleyenler, küfelerinden sadece önü alınamaz bir kriz çıkarmıştır” Dedi.

Ağbaba, Darende’de Kayısı Ağaçları Buzlanma Kurbanı

Darende Yeniköy’de kırağıdan dolayı buzlanan ağaç dallarının kırılması nedeniyle ciddi zarar meydana geldi. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, üreticilerin hasarlarının tespit edilerek, destek verilmesini istedi.

Vefat ve Başsağlığı

Polis Aslı Yılmaz, Bugün Malatya'da Toprağa Verildi

Kırşehir'de boşanma aşamasındaki eşi özel harekat polisi Hüseyin Emre Yılmaz (33) tarafından tabanca ile öldürülen polis memuru Aslı Yılmaz'ın (33) cenazesi, Malatya'da toprağa verildi.

Milletvekili Aday Adayı Şahin, Ziyaretlerine Devam Ediyor

2023 Seçimlerinde İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin ziyaret kapsamında. İYİ Parti Pütürge ilçe Başkanı Ramazan Karakaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Müftü Veysel Işıldar Adına Basketbol Turnuvası

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından “Vefa Etkinlikleri” kapsamında Malatya İl Müftüsü Veysel Işıldar adına ‘’ Basketbol Turnuvası’’ Düzenledi.

Malatya U-15 Futbol Amatör Kümede Maçları

Malatya U-15 Futbol Amatör Kümede Maçlara Çıkan Malatya Galataspor Kulübü İlginç Bir Forma Reklamı İle Maçlara Çıkmaya Başladı.

Çalık: 4 Bin 945 Deprem Konutu Hak Sahiplerine Teslim Edildi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Elazığ'ın Sivrice ilçesinde 24 Ocak 2020'de meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'da depremin üçüncü yılında 4 bin 945 evin hak sahiplerine teslim edildiğini açıkladı.

Battalgazi’deki Öğrenciler Sinema Keyfini Doyasıya Yaşıyor

Yarıyıl tatilinde de öğrencileri unutmayan Battalgazi Belediyesi tarafından startı verilen sinema etkinliğiyle ilçedeki öğrenciler ödüllendirilirken, “Tay” Filmini aileleriyle birlikte izleyen öğrenciler heyecanlı ve keyifli anlar yaşıyor.

Başkan Sadıkoğlu: 24 Ocak Depremini Unutmadık

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, 24 Ocak Elazığ Depreminin 3. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Gürkan, Malatya Eğitimine Değer Katacak

Son dönemlerde birçok alanda ciddi yatırımlar alan Malatya, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleriyle, eğitim alanında da ciddi yatırımlara imza atıyor.

Toplam 18511 haber.