MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Battalgazi’de Ödüllü Ayak Tenisi Turnuvası

Sosyal ve kültürel alanda birçok aktiviteyi ilçedeki gençlerle buluşturan Battalgazi Belediyesi, bu kez de ödüllü “Ayak Tenisi Turnuvası” düzenliyor. 15 yaş ve üzeri gençlerin 3’er kişilik takımlar halinde başvuru yapabileceği turnuvada son başvuru tarihi ise 13 Şubat Pazartesi olarak açıklandı.

Yeni Malatyaspor’a Moral Ziyareti

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Spor Toto 1. Lig’in 22. Haftasında sahasında Eyüpspor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor’un antrenmanını ziyaret ederek teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Akrobasi, İlizyonist Ve Merak Uyandıran Gösteriler Yoğun İlgi Gördü

Yeşilyurt’un Mutlu Çocukları ‘Yetenek Sirkiniz Cambaz Mihtat’ Gösterisinde Doyasıya Eğlendi.

Fırat Edaş’tan Büyük Başarı

Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş., Kayıp – Kaçak Oranını Yüzde 0,9 Puan Düşürdü. 

Başkan Gürkan, Orduzu Mahallemizin Sorunları Bir Bir Çözüldü

Orduzu Mahallesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen altyapı ve üstyapı çalışmaları sonrasında hizmetlerden duydukları memnuniyetlerini dile getiren mahalle sakinleri Başkan Gürkan’ı mahallelerine davet ederek teşekkür ettiler.

Başkan Güder’den Evi Yanan Aileye Geçmiş Olsun Ziyareti

Başkan Güder: “Mağdur Ailemizin Yaralarını Kısa Sürede Saracağız”

MHP Olarak 2023 Seçiminde 2 Veya 3 Vekil Çıkaracağız

MHP Malatya İl Başkanı Gökhan Gök, Şimdi 1 Olan Milletvekili sayımızı Allah'ın izni , Milletimizin Feraseti ve büyük desteği ile 2023 Genel Seçiminde Milletvekili sayımızı 2 veya 3 Milletvekilline çıkartacağız.

Başkan Dağ'dan Regaip Kandili Mesajı

Anadolu Basın Birliği Genel Başkan Vekili Ve Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Üç Ayların Başlangıcı Ve Regaip Kandili Nedeniyle Bir Mesajı Yayınladı.

İYİ Partili Şahin’den Regaib Kandili Mesajı

İyi Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin Regaib Kandili nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Güder’den Regaib Kandili Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, mübarek üç ayların habercisi rahmeti ve bereketi bol olan Regaib Kandili dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayınlayarak, “Feyz ve bereketle kuşatılmış bir maneviyat mevsimine daha girdik. Yüce Allah, Regaib Kandilimizi mübarek kılsın” dedi.

2023 Yılı SOGEP Proje Fikri Alınmaya Başlandı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü koordinasyonunda faaliyet gösteren Fırat Kalkınma Ajansı (FKA), 2023 Yılı Sosyal Gelişmeyi Destekleme Programı (SOGEP) proje fikri önerilerini almaya başladı.

Otobüs Hâkimiyetini Kaybetme Sonucu Karakaya Barajına Düştü

25 Ocak Çarşamba günü akşam saatlerinde Merkez - Atabey İskele Hattına çalışmakta olan Özel Halk Otobüsü, iskele yanında yolcu indirmek için manevra yaptığı sırada bilinmeyen bir nedenle şoförün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu Karakaya Baraj Gölüne düştü.

Toplam 18511 haber.