MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya’da Asayiş Haberleri

Elektrik Çarpması Olayına  İlişkin Fırat Edaş'dan Açıklama

Sabah saatlerinde Emniyet Müdürlüğünden gelen bilgiye göre Nihat GÜNEY(1984 doğumlu) isimli şahsın elektrik çarpması sonucunda hayatını kaybettiği açıklandı.

Dostlar Kenan Gerçek'in Emeklilik Programında Buluştular

Malatya’nın yetiştirdiği önemli İş insanı, gönül dostu, Gerçek Dostlar Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Gerçek Emekliliğini Gerçek dostlarıyla bir araya gelerek kutladı.

MHP Battalgazi İlçe Başkanlığı'ndan Aşure Etkinliği

MHP Battalgazi İlçe Başkanlığı Kernek Camisi önünde muazzam bir aşure etkinliği düzenledi. Yaklaşık 2 bin kişilik aşurenin sunulduğu etkinlik, Kernek halkı tarafından yoğun bir ilgiyle karşılandı.

Malatya Valiliği'nden Açıklama

Saray Mahallesinde İnşaat Çalışmaları Başlıyor

Büyükşehirden Atatürk (Kışla) Caddesi Esnaflarına Taşınma Desteği...

Kalkınma Ajansları Siber Vatan Bootcamp Etkinliği Düzenlendi

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Savunma Sanayii Başkanlığı ve Dijital Dönüşüm Ofisi'nin ortaklaşa düzenlediği Siber Vatan Bootcamp etkinliği, Antalya'da düzenlenen kapanış töreniyle sona erdi.

Battalgazi’de Yaz Akşamları Programı Büyük İlgi Gördü

Battalgazi Belediyesi tarafından İl Halk Kütüphanesi önünde düzenlenen Yaz Akşamları programı büyük bir ilgiyle karşılandı. Battalgazi halkının yaz akşamlarını keyifli ve spor dolu geçirmesini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen program, özellikle ders çalışan gençlere moral olurken, çeşitli spor etkinlikleri ve sosyal aktivitelerle yoğun katılımla geçti.

Toplam 18501 haber.