MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya Karate Hakem Gelişim Semineri Yapıldı

Türkiye Karate federasyonu yeni hakem kurallarında değişiklik nedeni ile ilimizde ki bulunan hakemlere yeni güncelleme ile ilgili gelişim semineri verildi.

Malatya TSO Üyelerine TARSİM’in Yenilikleri Anlatıldı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen TARSİM Poliçe Uygulamaları Bilgilendirme Toplantısı’nda konuşan Malatya TSO Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, oda üyelerine seslenerek “Lütfen, sorunlarınız ne olursa olsun meslek komiteniz aracılığıyla bize taşıyın” dedi.

TİNGADER Başarılı Gazetecileri Ödüllendirdi

Malatya TİNGADER Şübe Başkanlığı Tarafından Düzenlenen 2022 Yılının Başarılı Gazetecilerine Ödülleri Verildi.

Çalık, Ortak Paydası Ve Geçmiş Olmayanların Gelecekleri De Olmayacak

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Kale ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Karaman’dan Başsağlığı Mesajı

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Mustafa Destici’nin Babasının Vefatı Nedeniyle Bir Mesaj Yayınladı.

Arapgir Belediyesinden Taşeron İşçilerin Ücretlerine Ve Sosyal Haklarına Zam Yapıldı

Arapgir Belediyesi ile Belediye-İş Sendikası Malatya Şubesi arasında yapılan Toplu İş Sözleşmesi görüşmeleri sonucunda işçilerin maaşlarına ve diğer sosyal haklarına yüzde altmış artış yapıldı.

Başkan Gürkan, 100. Yıl Parkımız Lokasyon Olarak Çok Donanımlı

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Tecde Mahallesi Altın Kayısı Bulvarı üzerinde bulunan 300 dönümlük alanda yapımı devam eden 100. Yıl Kent Parkı’nda çalışmalar devam ediyor.

Alt Yapımızdan Yetişen Şampiyon Sporcularımızla Gurur Duyuyoruz

Başkan Çınar, Yeşilyurt Belediyespor Kulübünün Şampiyon Kick-Bokscularını Makamında Ağırladı.

Vefat ve Başsağlığı

Türkiye Şampiyonası Sanda İl Seçmeleri İlimizde yapıldı

Malatya Wushu Kung Fu İl Temsilciliğimizin 2023 Faliyet Programda Yer Alan Türkiye Şampiyonası Sanda İl Seçmeleri İlimiz Yakınca Spor Salonunda Yapıldı.

Malatya Karate Hakem Gelişim Semineri yapıldı

Türkiye Karate federasyonu yeni hakem kurallarında değişiklik nedeni ile ilimizde ki bulunan hakemlere yeni güncelleme ile ilgili gelişim semineri verildi.

Toplam 18511 haber.