MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Sultansuyu Barajı kontrollü olarak tahliye ediliyor.

​​​​​​​Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada, "Sultansuyu Barajı, tedbiren kademeli olarak boşaltılacak. Barajın mansap kısmında bulunan vatandaşlarımız tedbirli olsunlar. Diğer barajlarımız için herhangi bir sorun söz konusu değildir" denildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Deprem Bölgesinden Duyurdu! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, depremin merkez üssü Kahramanmaraş'taki son duruma ilişkin bilgileri aktararak deprem bölgesinde atılan 2 yeni adım hakkında açıklamalarda bulundu.

Deprem felaketinde üçüncü gün...

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6'lık depremlerle sarsıldık. Gaziantep, Adana, Malatya, Hatay, Adıyaman ve Şanlıurfa başta olmak üzere 10 ilimiz yerle bir oldu. İki büyük depremde hayatını kaybeden sayısı 7 bin 108'e yükseldi. Arama-kurtarma çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan OHAL ilan edildiğini duyurdu. Öte yandan THY ve Pegasus Hava Yolları, deprem bölgesinden dönüş seferlerinin ücretsiz olacağını açıkladı. 

10 İl'de 3 Ay OHAL İlan Edildi

Malatya’da Şiddetli Deprem

 İyi Partili Şahin’den ABYB’YE Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday adaylığını açıklayan Gökhan Şahin. Seçim ziyaretleri kapsamında Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

İyi Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Şahin Akçadağ’da

İYİ Parti Malatya Milletvekili Aday Adayı Gökhan Şahin Seçim Çalışmaları Kapsamında İYİ Parti Akçadağ İlçe Başkanı ve yönetim kurulunu ziyaret ederek istişarelerde bulunan İYİ Partili Şahin 2023 Seçimlerinde İYİ Parti Akçadağ’da kazanacak dedi.

Milletvekili Aday Adayı Samanlı’dan STK’lara Ziyaretler

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Aday Adayı Mesut Samanlı, Adaylık sürecini ilan ettikten sonra ardı ardına ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Kore Gazimizin Vefatı Nedeniyle Askeri Tören Düzenlendi

Yaşlılığa bağlı nedenlerden dolayı bu sabah tedavi gördüğü hastanede vefat eden 94 yaşındaki Abdullah Tilbaç, düzenlenen askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Büyükşehir Belediyesi Ana Caddeleri Temizliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri kar yağışının başladığı ilk andan itibaren sahada çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Baykan Denim Tekstil İşletmesi Ziyaret Edildi

Vali Hulusi Şahin, ilimiz ve ülkemiz istihdamına, üretimine, ekonomisine ve ihracatına katkılar sunan iş dünyasına olan ziyaretlerini sürdürüyor.

Kırkgöz Sahil Parkı Projesi Malatya’ya Ödül Getirdi

Başkan Güder: “Haklı Gururunu Ve Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Cumhur İttifakı Olarak Türkiye Yüzyılına Yakışan Eserler Üretiyoruz

MHP İl Başkanı Gökhan Gök Ve Yönetim Kurulu’ndan Başkan Çınar’a İadeyi Ziyaret

Büyükşehir Kar Mesaisi Devam Ediyor

Malatya merkez ve ilçelerde kapanan yolları açma çalışmalarına devam eden Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 Şubat Cuma günü öğlen saatleri itibariyle kapalı tüm yollar açıldı.

Gönülden Gönüle Gönül Tabağı Projesi

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü aile, mahalle ve komşuluk kültürünü yaşatmak adına ‘Gönülden Gönüle’ sloganı altında ‘Gönül Tabağı’ projesini başlattı.

Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de Kartpostallık Manzaralar

Medeniyetin Kalbi Battalgazi’deki eşsiz doğanın ve tarihi yapıların karla bütünleşmesi, seyrine doyumsuz manzaralar oluşturdu. Özellikle UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer alan Arslantepe Höyüğü’ndeki kartpostallık görüntüler ise vatandaşlara görsel şölen sundu.

Toplam 18511 haber.