MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

İl ve İlçelere Yardım Götürmeye Devam Ediyor

Asrın felaketi Depremin ardında siyasi partiler, depremde etkilenen il ve ilçelere yardım götürmeye devam ediyor.

Malatya Deprem Durum Çizelgesi

Malatya'da Depremin Vurduğu Akçadağ'da Yaralar Sarılıyor

Malatya'da Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremden etkilenen dört ilçeden biri olan Akçadağ'da devlet eliyle yaralar sarılıyor.

Türkiye Tek Yürek Bağış Kampanyasına Büyük İlgi

Tüm televizyon kanallarını bir araya getiren 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyasında ünlü isimler AFAD ve Kızılay'a yardım topladı. Gecenin sonunda toplanan bağış miktarı açıklandı. Peki, 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyasında ne kadar bağış toplandı? İşte toplanan bağış miktarı ve bağış yapanlar...

Gözaltı Sayısı 46'ya Yükseldi

Mimar, Müteahhit, Mühendis, Denetim Görevlisi Ve Bina Sahibi Olmak Üzere Toplam 46 Şahıs Hakkında Malatya Cumhuriyet Başsavcılığınca Soruşturma Başlatıldı.

Yeni Malatyaspor: 'Bu Vefasızlığı Asla Unutmayacağız'

Yeni Malatyaspor, Doğukan Emeksiz ve Arda Şengül'ün deprem nedeniyle ödemelerinin gecikmesinden dolayı sözleşmelerini tek taraflı feshettiğini açıkladı.

Malatya'da 7 Bin 129 Hasarlı Bina Var

Kahramanmaraş depreminde Malatya'da 1154 bina yıkıldı. Az, Orta ve Ağır hasarlı statülerinde ise 7 bin 129 binanın hasarlı olduğu tespit edildi.

Sağlam Raporu Almış Binalara Artık Yavaş Yavaş Geçiniz

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, normalleşme sürecinin başlaması için Malatyalılara seslendi.

Başkan Dönmez: Eminim Ki Yeni Bir Malatya'yı Birlikte İnşa Edeceğiz!

Malatya Birlik ve Dayanışma Platformu (MABİDAP) Genel Başkanı Doğan Dönmez, yardım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Malatyalılara yardımlarından dolayı da teşekkür eden Başkan Dönmez: "Her zaman halkımızın yanındayız." dedi.

9 Tabur Asker ve 35 Bin Kişi Malatya'da Görev Yapıyor

Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremin ardından Malatya’daki arama kurtarma, afet kriz yönetimi ve koordinasyon çalışmalarında Milli Savunma Bakanlığına bağlı 9 komando taburu ve 1 bölük görevalırken, farklı kamu kurum ve kuruluşlarına mensup 35 bini aşkın personel sahada 7/24 görev yapıyor.

İş İnsanı Mehmet İnanç, Depremzedelere Kapılarını Açtı

İş insan Mehmet İnanç, Deprem nedeniyle günde 300 kişiye yemek ikramı yaparak,100 Kişiye barınma desteği veriyor. Malatya’mızın sevilen iş insanlarından Mehmet İnanç, Depremzedelere kapılarını sonuna kadar açmış durumda. İş insanı Mehmet İnanç, Bugün birlik ve beraberlik günüdür ve hep birlikte devletimize, depremzedelere sahip çıkmalıyız ve destek olmalıyız.

PDEV, Malatya’ya 6 Tır Gönderdi

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı tarafından asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat 2023 tarihli Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler nedeniyle başlatılan yardım kampanyasında 3 gün içinde 6 tır malzeme toplanarak Malatya’ya gönderildi.

Malatya'lı İş İnsanlarından 3 Bin Konteyner Desteği

Malatyalı İş adamlarından Acıbadem Hastaneleri’nin sahibi Mehmet Ali Aydınlar ve Rönesans Holding sahibi Erman Ilıcak tarafından kente 3 bin adet konteyner kurulacağı belirtildi.

Toplam 18511 haber.