MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Yavuzkurt, Dördüncü Kuvvetinizi Kaybetmeyin

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, ’’Basın mensupları için güvenli ve sağlıklı çalışma ortamı sağlanmalı’’

Başkan Onur Demez’den Açıklama

06.02.2023 Tarihinde Meydana Gelen Depremler ile Ülkemizdeki En Büyük Faciayı Yaşadık ve Kayıplarımız ile Yaşamaya Devam Ediyoruz.

Başkan Mustafa Şarlak, Yaraları Hep Birlikte Saracağız

ASKON Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilde büyük yıkıma neden olan felakete ilişkin olarak “Yaraları hep birlikte saracağız” dedi.

Av. İhsan Koca'nın Acı Günü

Başkan Dağ; “Geçmiş Olsun Türkiye…”

Her zaman zor şartlarda görev yapan; kıymetli meslektaşlarım, basınımızın güzide temsilcileri ve sahada çalışan kardeşlerimiz, öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun İnşallah.

Keskin, Sivas Caddesi İle Sıtmapınarı Arası Yıkılarak Malatya Çarşısı Olarak Düzenlenmeli

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya il merkezinin depremde büyük zarar gördüğünü belirterek, Sivas Caddesi ile Sıtmapınarı arasındaki tüm işyeri ve binalar yıkılarak bu bölge en fazla 2 katlı yapıları geçmemek kaydıyla özel olarak Malatya Çarşısı olarak düzenlenmeli önerisinde bulundu.

Malatya Emlakçılar Odasından Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur

45 yıldır emlakçılık yapmakta olduğum emlakçı olarak ayrıca 20 yılı aşkın emlakçılar oda başkanı olarak yıllardır dile getirdiğim gibi yine belirtmek istiyorum.

BBP İl Başkanı Karaman’dan Oda Başkanı Zeytinoğlu’na Büyük Tepki

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Nokta gazetesi ve televizyonu tarafından yapılan son derece üzücü bir haberi öğrenmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızı derinde üzmüştür.

Fırat ve Beydağı Vergi Daireleri Kayseri'de Hizmet Verecek

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), deprem nedeniyle hizmet binaları zarar gören vergi dairelerinin geçici süreyle başka bir ilde veya ilçede hizmet vereceğini açıkladı.

Toplam 18511 haber.