MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

CHP’nin Hukukçu Milletvekilleri Adıyaman’da

Milletvekili Tutdere: Adalet Yerini Bulana Kadar Adıyaman’ın Hakkını Savunacağız.

Keskin’den Kayısı Üreticileri İçin İlaç Temin Edilmesi Çağrısı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya ekonomisinin lokomotifi olan ve Türkiye’nin ise dünyada ihracatında söz sahibi olduğu kayısının ilkbahar ilaçlaması için devletin ve tarım ilacı şirketlerinin Malatyalı çiftçiye depremden dolayı yardımcı olması ve bu konuda bir organizasyon yapılması gerektiği çağrısında bulundu.

Malatya'da 1,5 Milyon Maske Dağıtıldı

Malatya'da Sağlık İl Müdürlüğü tarafından bir aylık sürede 1,5, milyon maske dağıtıldı.

Nazife Özdemir, Esenler Belediyesi Meclis Üyesi Oldu

Esenler Belediyesi meclisi Mart ayı 1. Oturumunu gerçekleştirdi, Nazife Özdemir ilk defa meclis koltuğuna oturdu. Esenler Belediyesi Mart ayı 1. Birleşimini Ak Parti Grup Başkan vekili Engin Aydoğan başkanlığında toplandı.

Keskin, Esnaf Ayağa Kalkmadan, Malatya Yeniden Ayağa Kalkamaz

Keskin, Esnaf Ayağa Kalkmadan, Ticaret Canlandırılmadan Malatya Yeniden Ayağa Kalkamaz

Fendoğlu, Askerimiz 05:45'te Kışladan Çıktı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, yaşanan Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleri ile ilgili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yaptığı konuşma da, “Depremin ilk saatlerinden itibaren Malatya’da mevcut tüm askeri birlikler seferber edilerek .

Depremzede Öğrencilerimiz Zoru Başaracak

Eğitim Danışmanı Barış Balcı, depremzede öğrencilere; kendilerine yeni hedefler belirleyip yeni rutinler oluşturmaları önerisinde bulundu.

Ağbaba, Depremin Üstünden 1 Ay Geçti Hala Çadır Yok

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, TBMM Genel Kurulu’nda, Malatya’da deprem sonrası yaşanan sorunlara ilişkin, “Deprem bir ayı geçti, hâlâ çadır yok. Vallahi yok, billahi yok. İnsanlar 30 günden beri duş alamıyorlar. 30 günden beri insanlar su göremediler. Hâlâ enkazın altında hayvanlar var. Hâlâ hayvanlara çadır bulunamamış” dedi.

Başkan Bulut, Berat Kandiliniz Mübarek Olsun

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Uğur Bulut, Berat Kandili Nedeniyle Bir Mesaj Yayımladı.

Başkan Şarlak, Deprem Bölgesinde Destek Ve Teşvikler Artırılmalı

ASKON Malatya Şube Başkanı Mustafa Şarlak, Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden Malatya, Adıyaman, Hatay ve Kahramanmaraş'ta iş gücü kaybı yaşanmaması için destek ve teşvikler verilmesi gerektiğini söyledi.

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı Doğanşehir’e de Yardım Ulaştırdı

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı tarafından Malatya merkez, Pütürge ve Doğanyol ilçelerinde depremzede aile ve ihtiyaç sahiplerine dağıtılan yardımların ardından Doğanşehir ilçesinde de vakıf yönetimi köyleri ziyaret ederek, gıda kolileri ile temizlik malzemelerini ihtiyaç sahiplerine teslim ettiler.

Başkan Canbay, Vatandaşlarımızın Yanındayız

Saadet Partisi Malatya İl Yönetimi İl Başkanı Mustafa Canbay Başkanlığında Yönetim Kurulu Toplantısını Eski Köy Garajı meydanında kurulan Aş Evi çadırında gerçekleştirdi.

Başkan Akgün’ün, Berat Kandili Mesajı

Eğitimde Kaliteyi Geliştirme Derneği Başkanı Metin AKGÜN, “Berat Kandili” Nedeniyle bir Mesaj Yayımladı.

Toplam 18511 haber.