MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

36 Şüpheli Tutuklandı

Malatya'da 347 Binanın Enkazı Kaldırıldı

6 Şubat depremlerinin ardından Malatya’da yıkılan binaların 347’si Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen çalışmalar ile kaldırıldı.

Başkan Sadıkoğlu, Hızlı Hareket Edilmiyor

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, “Malatya’da ciddi bir koordinasyonsuzluk ve yetki karmaşası var.

Başkan Gök, Fırsatçılık Yapan Şerefsizdir

Başkanı Gökhan Gök, 6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve Malatya’nın da aralarında olduğu birçok illerde can kaybına, yaralanmalara ve büyük yıkımlara sebebiyet veren deprem felaketinin ardından fırsatçılık yapanlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Malatya Fayı 7,4 Büyüklüğünde Deprem Üretebilir

Munzur Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Taylan Sançar, Malatya Fayının 7,4 büyüklüğündeki bir deprem üretebileceğini açıklayarak, “Malatya Fayı üzerinde biriken gerilmenin yakın gelecekte yıkıcı bir depreme neden olabileceğini düşünüyoruz” dedi.

Keskin, Esnaftan 1 Yıl Süreyle Kayıt ve Aidat Alınmaması Talep Edildi

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin, yaşanan büyük depremlerde esnafların hem evini, hem de işyerini kaybederek, aynı anda iki mağduriyeti birlikte yaşadığını bildirerek, sorunların çözümü için her alanda çözüm üretilmeye ve girişimlerde bulunulmaya devam edildiğini açıkladı.

PDEV’den Malatya Esnafına Destek Kampanyası

Pütürge-Doğanyol Eğitim Vakfı (PDEV) Başkanı Dr. Hasan Hüseyin Şener, depremlerden büyük zarar gören Malatya ticaretinin yeniden ayağa kalkmasına katkı için kayısı başta olmak üzere bekleyen ürünlerin elden çıkartılması yönelik olarak satıcı ile alıcı arasında gönüllü aracılık yapacaklarını açıkladı.

Toplam 18511 haber.