MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Avukat Namık Gören AK Parti İl Başkanlığına Atandı

28.Milletvekilleri seçimlerinde partisi AK Parti'den aday olan İhsan Koca'nın yerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Malatya İl Başkanlığına Avukat Namık Gören atandı.

CHP Malatya'da Milletvekili Adayları Tanıtıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya’da Milletvekili Adaylarını düzenlediği iftar yemeğinde tanıttı.Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Barış Yıldız, 14 Mayıs seçimlerinde Malatya’da Milletvekili sayılarını arttıracaklarını belirterek; ”Bizler Milletvekili Aday listemize güveniyoruz.

Malatya Çadır Kente İlk KARATE Antrenmanı Başladı

6 Şubat 2023 tarihleri arasında 11 ilimizde meydana gelen deprem de ilimize de bir çok spor kulüplerimiz ağır hasarlı olup kapanmış bulunmaktadır.

Bakan Özer Milli Eğitim Müdürleri İle İftarda Bir Araya Geldi

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 81 ilin millî eğitim müdürüyle Ankara'da iftar programında bir araya geldi. 

Malatya Dayanışma Günleri Ankara'da Başladı

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin birlikte düzenlediği “Malatya Dayanışma Günleri” Ankara’da Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi'nde kapılarını açtı.

Sevim MHP'de Olmak Onurdur, Gururdur, Şereftir, Haysiyettir

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Aday tanıtım toplantısı partililerin katılımıyla Nikâh Sarayı’nda gerçekleştirildi.

Yeniden Refah Partisi Malatyalı Depremzedelerle İftarda Buluşuyor

Yeniden Refah Partisi Ramazan boyunca Malatyalı Depremzedelerle iftar programında bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Güder, Malatya'yı Hep Birlikte Yeniden Ayağa Kaldıracağı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü görevine atanan Katip Çiçek’e “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirerek, devam eden enkaz kaldırma çalışmaları hakkında da bilgiler aldı.

Yeniden Refah Partisi Malatya 1. Sıra Milletvekili Adayı Bilal Yıldırım'dan Kamuoyu Bilgilendirmesi

"Aziz ve Kıymetli Malatyalı Hemşehrilerim, 14 Mayıs Genel Seçimlerinde Yeniden Refah Partimiz Cumhur İttifakı'nda yer almaktadır.

VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI

Toplam 18511 haber.