MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Başkan Çelik, El Ele Omuz Omuza Akçadağ'a Hizmet Edeceğiz

Akçadağ Dayanışma Derneği Genel Merkezi tarafından AKÇADAĞDER Şube Başkanı olarak Akçadağ’a ataması gerçekleştirilen İbrahim Çelik”  El Ele Omuz Omuza Akçadağ’a Hizmet Edeceğiz” dedi.

Başkan Güder, Depremzede Çocukların Yüzünü Güldürdü

     Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Battalgazi’de vatandaşların ihtiyaçları karşılamaya devam ederken, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’de Ramazan Bayramı öncesi çadır ve konteynerde yaşayan depremzede çocukların yüzünü bayramlık hediyeler ile güldürdü.

Başkan Koçak'tan Ramazan Bayramı Mesajı

Ankara Pütürgeliler Sosyal yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Güzin Koçak, Ramazan Bayramı Dolayısıyla Bir Mesaj Yayımladı.

Vali Şahin'in Ramazan Bayramı  Kutlama Mesajı

On bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif-i, tekrar kavuşmak ümidiyle geride bırakırken bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşmanın sevincini ve mutluluğunu milletçe hep beraber yaşıyoruz.

Başkan Gürkan, Ramazan Bayramını Buruk Bir Şekilde Kutluyoruz

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. 

Göçmez, Malatya Tarih Yazacak

İYİ Parti Milletvekili Adayları Şeyhmus Göçmez, Atilla Şahin, Prof. Dr. Elif Apohan, Selçuk Han, Doç. Dr. Metin Kapıdere ve Menije Nur Özcan, İl ve İlçe yöneticileri, İlçe Başkanları çalmadık kapı sıkmadık el dinlemedik insan bırakmayacağız sloganıyla seçim çalışmalarına başladı.

Keskin, Deprem Bölgesinde Esnafın Bağ-Kur, Vergi, Sigorta, İnternet, Elektrik ve Doğalgaz Paraları Alınmasın

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, deprem bölgesindeki esnaf ve sanatkarlardan devletin Bağ-Kur, vergi, sigorta, internet, elektrik ve doğalgaz ücretlerinin almaması gerektiğini söyledi.

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı Bayramı Erken Getirdi!

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala zor şartlar altında çadırlarda yaşam mücadelesi veren depremzede ailelere kolonya ve bayram şekeri hediye etti.

Toplam 18511 haber.