MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Ak Parti Eski Milletvekili Başkurt, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

AK Parti Malatya eski Milletvekili Ali Osman Başkurt, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile bir araya geldi. Başkurt, Başkan Gürkan’ın çalışmalarını yakinen takip ettiğini söyledi.

Yazıhan'da 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Anma Etkinlikleri

Yazıhan da şehit kabirlerinin ziyareti ile başlayan etkinlikler devam ediyor.

Büyükşehir Belediye Meclisi 15 Temmuz'u Lanetledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısı 12 Temmuz Çarşamba günü saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı.

Şehitlerimizin Adı Eğitim Merkezlerinde Yaşatılıyor

Malatyalı şehitlerimizin adının verildiği Eğitim Merkezlerinin resmi açılışı  13 Temmuz Perşembe ve 14 Temmuz Cuma günü yapılacak.

"Türkiye-Angola Karma Ekonomik Komisyonu I. Dönem Toplantı Tutanağı” İmzalandı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Angola’nın Başkenti Luanda’da KEK Eşbakanı ve İnsan Hakları ve Adalet Bakanı Rui Jorge Carneiro Mangueira ile ikili bir görüşme gerçekleştirdi.

Kalın, Demokrasi Herkese Lazım

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD), 15 Temmuz darbe kalkışmasının yıldönümünde, tüm dünyada, 15 Temmuz şehitlerini anacak ve milletin zaferini kutlayacak.

22 Yıl Mücadele Etti Ama Zaman Aşımından Dolayı Kaybetti

Sivaslı Kadir Göndelen, SGK’nın kendisinden haksız yere aldığını düşündüğü 11 bin 128 TL’yi geri almak için 22 yıl boyunca mücadele verdi.

Sigmar Gabriel'den Merkel Çıkışı

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel, Hamburg'da düzenlenen G20 zirvesi esnasında yaşanan olaylardan Başbakan Angela Merkel'in sorumlu olduğunu söyledi.

Bakan Müezzinoğlu, 15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü

Toprağımızın birliği, insanlarımızın kardeşliği, ülkemizin huzuru adına, genciyle yaşlısıyla, kadınıyla, erkeğiyle vatan sevgisini canından öte sayan bir neslin mirasçılarıyız.

Bakan Tüfenkci,  Angola’da

Ziyaretleri kapsamında Bakan Tüfenkci ilk olarak Angola Dışişleri Bakanı Chikoti ile bir araya geldi.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Adıyamanlı Minikler Sanatı Sevdi

Belediye Konservatuarına Yoğun İlgi

İşte Cehennemliklerin Özellikleri

Peygamber Efendimiz cehennemlik olanların en önemli özelliklerini katı kalplilik, kabalık, cimrilik ve kurularak yürümek diye belirtmiştir.