MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya Demokrasiye Sahip Çıktı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyelerinin ortaklaşa düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti ve Şehitlerimizi anma programında Malatyalılar, 16 Temmuz Pazar günü de meydanları boş bırakmadı.

Semt Konakları Ve Eğitim Merkezleri Öğrencilere Umut Oldu

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Semt Konakları ve Eğitim Merkezlerine gelen öğrenciler başarıyı yakaladılar.

Sokak Hayvanları Mobil Kısırlaştırma Aracı Hizmet Vermeye Başladı

Battalgazi Belediyesi tarafından Sokak hayvanları Mobil Kısırlaştırma Aracı hizmete sunularak sokak hayvanlarının rehabilitasyonu ve kısırlaştırma faaliyetleri yürütülüyor.

Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Toplantısı Sona Erdi

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantıları, Meclis Başkan Vekili Hasan Göğüs Başkanlığında gerçekleştirilen II. birleşim ile sona erdi.

3. Çevreyolunun Fatih Mahallesi Kısmı Asfaltlandı

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, 3. Çevreyolu’nun Fatih Mahallesinde asfalt çalışması yaptı.

15 Temmuz Millet Meydanı Vatandaşlarla Dolup Taştı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyelerinin ortaklaşa düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti ve Şehitlerimizi anma programı 14 Temmuz Cuma günü 15 Temmuz Millet Meydanı'nda yapıldı.

Malatya Milletvekili Çalık, Vali Kaban’ı Ziyaret Etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

BAKÜ – TİFLİS – Kars Demiryolu Projesini Hızlandıracak

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türkiye-Azerbaycan-Gürcistan Üçlü Bakanlar Toplantısı için Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’ye gidecek.

15 Temmuz Anılarını Paylaşmak Üzere İnternet Sitesi Kuruldu

15 Temmuz Aziz Şehitlerimizi Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü programları çerçevesinde Malatya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından "15 Temmuz Anı Defteri" stantları kurdu.

Vali Kaban, Anadolu Topraklarında Yaşamak İçin Ağır Bedeller Ödeniyor

Vali Ali Kaban, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci’nin Valilik makamında gerçekleştirmiş olduğu ziyaret sonrası birlikte 15 Temmuz Millet Meydanı’na geçerek burada düzenlenen programa katıldı.

Bakan Tüfenkci, Vali Kaban’ı Ziyaret Etti

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci 15 Temmuz darbe girişiminin 1. yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde gerçekleştirilen yürüyüşü sonrası Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

Malatyalılar 15 Temmuz Millet Meydanındaydı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile Battalgazi ve Yeşilyurt Belediyelerinin ortaklaşa düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi Nöbeti ve Şehitlerimizi anma programı 14 Temmuz Cuma günü 15 Temmuz Millet Meydanı'nda başladı.