MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Haklarında adli işlem yapılan ve mahkemeler tarafından hüküm verilen 36 kişi 17 Temmuz ile 23 Temmuz 2017 tarihleri arasında Asayiş Şube Müdürlüğümüze bağlı ekipler tarafından yakalanarak adli mercilere teslim edilmiştir.

Yukarı Selimli Ve Söğüt Mahalleleri Asfaltlandı

Malatya Büyükşehir Belediyesi Hekimhan ilçesine bağlı Yukarı Selimli ve Söğüt  Mahallelerinde asfaltlama çalışması yaptı.

M. Akif Mahallesi Taziye Evi İnşasına Başlandı

Adıyaman Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından M. Akif Mahallesinde yapımı planlanan taziye evinin inşasına başlanıldı.

Avrupalı Gençlerden Büyükşehir’e Teşekkür

Avrupa Birliği Erasmus Plus Gençlik Değişimi Projesi kapsamında Malatya’ya gelen 43 genç, Büyükşehir Belediyesi’nin konuğu oldu. Gençlere, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Malatya Milletvekilleri Özhan Ve Yaşar, Vali Kaban’ı Ziyaret Etti

Malatya Milletvekilleri Taha Özhan ve Nurettin Yaşar, Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

Yenier Erdem, Köpek ve Kedilerin Öldürmelerine Tepki Gösterdi

Malatya Akçadağ İlçesinde Köpek ve Kedilerin Katledilmesi Malatyalıları Şok Etti. Bu yapılan katliamla ilgili hala yetkililerden bir açıklama gelmedi.

Vali Kaban, Anadolu Ticareti Müsiad Gibi Kuruluşlarla Bir Yerlere Geldi

Vali Ali Kaban, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan ve Yönetim Kurulu Üyelerini makamında kabul etti.

Vali Kaban, Eskimalatya’da Tarihi Mekanları Gezdi

Malatya Valisi Ali Kaban, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Battalgazi ilçesine bağlı Eskimalatya’yı gezdi.

TÜMG. Kocaoğlu, Vali Kaban’ı Makamında Ziyaret Etti

2. nci Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

CHP İl Başkanı Kiraz, Başkan Gürkan’ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Enver Kiraz, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Ziyarette, Battalgazi ilçesine yapılan hizmetler ve ilçenin sorunları konuşuldu.

İngilizlerden Avrupa Birliği Ülkelerine Küstah Çağrı: Türkiye'yi Durdurun

Times ve Guardian gazeteleri Türkiye'ye baskı yapması için Avrupa ülkelerine seslendi, 'basın özgürlüğü' çığırtkanlığı yaptı.

Yeşilyurt Kent Konseyi Yaz Kur’an Kursu Öğrencileri Piknik Yaptı

Yeşilyurt Kent Konseyi tarafından Yaz Kur’an Kursunda eğitim gören öğrencilerin moral ve motivasyonlarını yükseltmek için piknik organizasyonu düzenlendi.

Vali Kaban, Yeşilyurt Belediyesini Ziyaret Etti

Başkan Polat, Vali Kaban’a Yatırımlar Ve Hizmetler Hakkında Bilgiler Verdi.