MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Rektör Kızılay'dan Başsavcı Orhan Usta’ya Ziyaret

Malatya Cumhuriyet Başsavcılığına Atanan Orhan Usta Görevine Başladı.

Başkan Gürkan, Dsi 92. Şube Müdürlüğü Yeni Hizmet Binasını Gezdi

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya-Sivas karayolu üzerine Battalgazi Belediyesi tarafından yapılan DSİ 92. Şube Müdürlüğü yeni hizmet binasında incelemede bulundu.

Polat, Cumhurbaşkanımız ile Özlem Gidereceğiz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Milletin adamı, Dünya mazlumlarının gür sesi, Başkomutanımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Malatya ve Yeşilyurt’a yakışır bir şekilde misafir edeceğiz, özlem gidereceğiz” dedi.

5 Ağustos’ta Otobüs Ve Trambüsleri Ücretsiz Hizmet Verecek

5 Ağustos Cumartesi Günü 14.00-20.00 Saatleri Arasında Uygulanacak, Miting Günü Büyükşehir Belediyesi Otobüs Ve Trambüsleri Ücretsiz Hizmet Verecek

Battalgazi Belediye Meclisi, Ağustos Ayı Olağan Toplantısını Yaptı

Battalgazi Belediye Meclisi, Ağustos ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.

Sevdiğine Sözü Olan Bir Kilim Dokur

Sevdiğine sözü olan bir kilim dokur, Kilimin dilinden ancak anlayan okur… diyor dizelerde.

Angele Merkel'den Skandal Türkiye İsteği

Almanya'nın Hitler'i hatırlatana Başbakanı Angela Merkel, patronu olduğu Avrupa Birliği'nden, Türkiye için ayrılan fonun kullandırılmamasını istedi.

4 Ülke İran'ı Birleşmiş Milletler'e Şikayet Etti

ABD, İngiltere, Almanya ve Fransa, geçtiğimiz hafta uzaya uydu fırlattığını açıklayan İran'ı Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne şikayet etti.

Şeyh Al Sani: Artık Daha Güçlüyüz

Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Körfez bölgesindeki krizin patlak verdiği haziran öncesine göre ülkesinin daha güçlü olduğunu belirtti.

Bakanı Tüfenkci: Taşıt Plaka Okuma Sistemini Getiriyoruz

Bakan Tüfenkci, kapılardaki yoğunluğu azaltacak Taşıt Plaka Okuma Sistemini getirdiklerini belirterek,  “Bunun testini İpsala'da yaptık.

Bakan Tüfenkci, İpsala Sınır Kapısında İşlemleri Takip Etti

Bakan Tüfenkci, Yunanistan’a Açılan İpsala Sınır Kapısının Hem İhracatı Artırmak Hem De Yolcuları Rahatlatmak İçin Yenileneceğini Belirtti.

M. Kemal'in Nikâhını’da Müftü Kıymış

Müftülere nikah kıyma yetkisi verilmesiyle alakalı fırtınalar koparan eski Türkiye artıklarının susturacak ayrıntı, Latife Hanım’ın anılarından çıktı.

Ağbaba; Mecliste Sesimizi Kısmak İstiyorlar

Susacak Mıyız? Tabi Ki Hayır, Bu Benim Namus Borcum

Yaşanan Olumsuzluklara Rağmen Türkiye Büyümeye Devam Ediyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, yaşanan bütün olumsuzluklara rağmen Türkiye'nin büyümeye devam ettiğini söyledi.

CHP'den Sürpriz "Fatih Terim" Yasası Teklifi

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, milli takım teknik ekibinin ücret ve primlerine standart getirilmesi ve bu ücretlerin de TL üzerinden ödenmesini öngören bir yasa teklifi hazırladı.