MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kahvehanede Cinayet

Malatya’da iki grup arasında eskiye dayanan husumetten dolayı saldırıya uğrayan kahvehane işletmecisi silahlı saldırıda öldürüldü.

Ağbaba’dan Kurban Bayramı Mesajı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Kurban Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj yayımladı.

Battalgazi Belediyesi Tarafından Sağlıklı Kurban Kesim Rehberi Dağıtıldı

Kurban Bayramı’nda kurban kesimi esnasında üzücü bıçak kazalarının yaşanmaması için Battalgazi Belediyesi vatandaşları bilgilendiriyor.

Başkan Gürkan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Çalık’tan Şehit Ailelerine, Çocuklara ve Yaşlılara Bayram Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Kurban Bayramı nedeniyle Şehit ailelerini, Şehitliği, Sevgi Evlerinde kalan çocukları ve Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Kapıkule’den Günde 3 Bin 500 Araç Çıkışı

Bakan Tüfenkci, Kapıkule’den Bulgaristan’a günde ortalama 3 bin 500 araç çıkışı gerçekleştirildiğini ifade etti.

Altın Kayısı Satranç Turnuvası Sona Erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Malatya’da düzenlenen 5. Uluslararası Altın Kayısı Satranç Turnuvası 30 Ağustos Çarşamba günü sona erdi.

Yalçın’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Anadoluyu ana yurt edinmiş bir milletin haince yapılan planlara karşı vermiş olduğu mücadelenin en son demiydi 30 Ağustos.

Bakanı Bülent Tüfenkci'nin Eşi Esra Tüfenkci, Sevgi Evlerine Ziyaret

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'nin Eşi Esra Tüfenkci, Kurban Bayramı Öncesi Sevgi Evleri'nde Kalan Çocuklarla Bir Araya Geldi, Şehit Ailelerini Ziyaret Etti.

Ağbaba’dan Adalet Vurgulu 30 Ağustos Mesajı

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.