MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Vural, Evkur Yeni Malatyaspor’a Sahip Çıkın

Adıyamanspor Taraftarlar Derneği  ve Yamanspor Dernek Başkanı Abdurrahman Vural  , Evkur Yeni Malatyaspor Taraftarlarına ve Malatya’lılara seslenerek takımlarına zor günde sahip çıkmalarını istedi.

Yeni Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş

Diyanet İşleri Başkanlığı’na Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Erbaş atandı.

Cengiz İlk 11 Başladı, Roma Fark Yaptı

İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 4. haftasında Roma, milli futbolcu Cengiz Ünder'in ilk 11'de başladığı maçta Hellas Verona'yı 3-0 yendi.

Cenk Tosun Neden Gitmedi? Açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Şampiyonlar Ligi'ni değerlendirirken Cenk Tosun'un neden transfer olmadığını da netleştirdi.

Yazık Yazık Bu Taraftara Yazık, Kötü Başlangıç: 2-4

Evkur Yeni Malatyaspor, kendi sahasında Bursaspor ile karşılaştı. Bu hafta kapılarını açan Yeni Malatya Stadı’ndaki ilk karşılaşma ev sahibi takımın 4-2 mağlubiyeti ile sonuçlandı.

9. Uluslararası Kervansaray Buluşmaları’nın Açılışı Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Uluslararası Kervansaray Buluşmaları’nın açılış programı gerçekleştirildi.

9. Uluslararası Kervansaray Buluşmaları Kortej Yürüyüşü Gerçekleştirildi

Battalgazi Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Uluslararası Kervansaray Buluşması Kortej Yürüyüşü yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Myanmar Vampiri

Arakan Müslümanlarının katliamının baş sorumlusu Asin Wirathu’nun kedi-köpek kanı içen tecavüzcü bir sapık olduğu ortaya çıktı.

Bakan Tüfenkci: Büyüme Rakamlarımız Herkesi Kıskandırdı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, 2017'nin ikinci çeyreğindeki 5,1’lik büyüme oranına değinerek "Baktığımız zaman bu birçok ülkeyi kıskandırdığı gibi birçok muhalif, ekonomi yazarlarını da şaşırttı." dedi.

Ankara Malatyasporlular Derneği’nden Açıklama

Evkur Yeni Malatyaspor’ un göstermiş olduğu büyük başarılar sayesinde, Malatya’ mız, yıllar sonra yeniden ait olduğu yere yani Süper Lige kavuşmuştur.

Çalık’tan Başsavcı Usta’ya ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve parti yöneticileri ile birlikte  yeni göreve başlayan Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ağbaba, 2019 Da Biz Kazanacağız

Ağbaba; “2019’a giderken 16 Nisan referandumunda gücümüze güç katan insanların sayısını arttıracağız.2019’da biz kazanacağız.