MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya'da Silahlı Kavga, 1 Yaralı

Malatya'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı.

Hekimhan Belediyesinden Cumhuriyete Konferans

İlçedeki düğün salonunda düzenlenen konferansa Prof. Dr. Sabit Duman ve Prof. Dr. Bayram Kaçmazoğlu konuşmacı olarak katıldı.

Malatya’dan Asayiş Haberleri

Onar’da 2 Bin Fidan Toprakla Buluştu

Arapgir’in Onar Mahallesinde Orman İşletme Müdürlüğü ve Onar Köyü Derneği işbirliği kapsamında 2 bin fidan toprakla buluştu.

Sporla Desteklenmeyen Diyet Programları Verimli Olmaz

Yeşilyurt Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından başlatılan “Her Perşembe Kadınlar Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında ‘Sağlıklı Yaşam ve Obezite’ konularında teorik ve pratik eğitimler verildi.

Malatya Vali Yardımcısı Kan Bağışında Bulunda

Malatya Vali Yardımcısı Sayın Ali Deniz SÜRMEN tarafından Kızılay Kan Bağış merkezi ziyaret ederek kan bağışında bulunuldu.

Ülkü Ocaklarından ‘Ülkede Dirlik, Ülküde Birlik’ Gecesi

Ali Kınık ve Osman Öztunç Konser Verecek

Malatyalı İlim Ve Fikir İnsanları Sempozyumu

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve İnönü Üniversitesi işbirliğinde uluslararası katılımlı “Geçmişten Günümüze Malatyalı İlim ve Fikir İnsanları” sempozyumu düzenlenecek.

Çakır, İlçelerimize Güzel Hizmetler Yapıyoruz

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kuluncak ilçesinde meydan ve çevre düzenleme çalışmalarını tamamlarken, ara sokaklarda ise asfaltlama çalışmaları devam ediyor. 

Muhtarlar’dan Avşar’a Ziyaret

MHP İl Başkanı Avşar, ”Uyuşturucu İle Mücadelemiz Sürecektir”

Vodafone ve Gittigidiyor Kobi’lere E-Ticaretin Kapılarını Açıyor

Vodafone Türkiye, e-ticaretin lider platformu GittiGidiyor ile “Geleceğim E-Ticaret” projesi kapsamında işbirliğine gitti.