MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Kazakistanlı Sanatçılar Malatya’da Gösteri Yapacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın daveti ile Kazakistan Cumhuriyeti sanatçıları “Sonsuz Mutluluk” adlı tiyatro oyununu sahneleyecek.

Fka Kasım Ayı Toplantısı Tunceli'de Düzenlendi

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) 2017 yılı Kasım ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Tunceli’de gerçekleştirildi.

Atatürk Ortaokulu Aile Birliğinden Vali Kaban'a Ziyaret

Atatürk Ortaokulu Aile Birliği Başkanı Aydın Derin, Okul Müdür Yardımcısı Hanifi Özdemir ve yönetimden oluşan bir heyet Vali Ali Kaban’ı makamında ziyaret etti.

8 Mahallenin Ulaşımını Sağlayan Grup Yolu Genişletiliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yeşilyurt ilçesinde 8 mahallenin ulaşımını sağlayan grup yolunda yol genişletme çalışmalarının büyük bölümünü tamamladı.

Evkur Yeni Malatyaspor: 0 -1 : A. Alanyaspor

Süper Ligin 12. haftasında deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşı karşıya gelen Evkur Yeni Malatyaspor, 50. dakikada yediği golle rakibine 1-0 mağlup oldu.

Çakır: Malatya Güzel Bir Şehir Kimliğine Kavuştu

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, prestij caddeye dönüştürülen Tevfik Temelli Caddesinde incelemelerde bulunup, cadde esnafları ile de sohbet etti. 

Başkan Avşar’dan Ali Evren’e Ziyaret

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kooperatifi Başkanı Ali Evren'e iade-i ziyarette bulundu.

Enes Karakuş Dünya 3.Sü Oldu

Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sporcusu Enes Karakuş Kick Boks’ta dünya 3.sü oldu.

İslami Düşüncede Yenilik Din mi İdeoloji mi?

Yoğun bir katılımın olduğu konferansa dernek üyeleri ile birçok vatandaş katıldı.

Büyükşehir Belediyesi İki Hizmet Kalite Belgesi Daha Aldı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlara uluslararası standartlarda hizmet vermek için hizmet kalitesini her geçen gün artırıyor.

Bakan Tüfenkci Hafızlık Törenine Katıldı

Battalgazi ve Yeşilyurt ilçelerine bağlı kız Kur’an kurslarında mezun olan 77 öğrenci için hafızlık merasimi düzenlendi.

Gençler Sporda Buluşuyor

Malatya Gençlik Federasyonun düzenlediği “Gençler Sporda Buluşuyor” etkinliğinin 2.si Turgut Özal Çok Amaçlı Kamp Merkezinde gerçekleştirildi.