MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Galatasaray Malatya’da

Yarın saat 16.30’da deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak olan lider Galatasaray, özel uçakla Malatya’ya geldi.

 230 Noktayı Kamera Sistemiyle Takip Ediyoruz

Yeşilyurt Belediyesi, güvenlik amacıyla 230 ayrı noktaya yerleştirdiği kameralardan gelen görüntülerin tek bir noktada izlenmesi amacıyla Güvenlik İzleme Merkezi kurdu.  

MASKİ’nin Başında Malatyalı Olmalı

Malatya’lı kendi oyuyla yönetime getirdiği kişilerin yaptığı uygulamalar yüzünden sıkıntılı süreç yaşıyor.

Yollar Daha Güvenli Hale Geliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir genelinde trafik güvenliğinin artırılması için yatay işaretleme ve levhalama çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürülüyor.

Ağbaba, Doğu Kudüs Türk Başkonsolosluğunun Desteklediklerini Söyledi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Türk Başkonsolosluğunun Doğu Kudüs’e taşınması fikrini desteklediklerini söyledi.

Battalgazi Belediyesi Büyük Projeye İmzaladı

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan tarafından başlatılan Mahallelik Projesi kapsamında İnönü Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile protokol imzalandı.

Başkan Polat, Kitap Okumak Bakış Açısını Geliştirir

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “ Gelecek Gençlerin’ projesi kapsamında ziyaret ettiği Atatürk Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelip, fikir alış verişinde bulundu.

Başkan Çakır, Mahallelerimiz Daha Güzel ve Nezih Bir Görünüme Kavuşuyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır Hasan Varol ve Başharık Mahallelerinde yapılan çalışmaları, yerinde inceleyerek düzenlemeler hakkında bilgiler aldı.

Yeşilyurt Belediyesi’nden Dünya’nın Gündemindeki Kudüs’e Tarihi Ziyaret

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Dünya’da eğer barış ve huzur tesis edilecekse çözüm yollarından bir tanesi; insanlığın vicdanı ve kırmızıçizgisi olan Kudüs’e sahip çıkmaktır.

Vali Kaban Başkanlığında, “Bağımlılıkla Mücadele Platformu Toplantısı” Gerçekleştirildi

Vali Ali Kaban Başkanlığında, Valilik Makam Toplantı Salonunda “Bağımlılıkla Mücadele Platformu Toplantısı” gerçekleştirildi.

Savaklı Mahallesine 1000 Tonluk Soğuk Hava Deposu

Savaklı Kayısı İşleme Ve Soğuk Hava Deposu'nun Temeli Atıldı

Başkan Kalan’dan MHP il Başkanı Avşar’a Ziyaret

Müsiad Malatya Şube Başkanı Hüseyin Kalan’dan MHP il Başkanı Ramazan Bülent Avşar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Keskin’den İşyeri Yanan Esnafa Ziyaret

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin;  gece çıkan yangın sonucu işyerinde büyük maddi hasar oluşan esnafı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Kudüs’ün Statüsü Değiştirilemez

Büyükşehir Meclisi’nden ABD’ye Ortak Kınama