MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ Haberleri

MALATYA BİRLİK GAZETESİ haberleri, haber editörü MALATYA BİRLİK GAZETESİ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Malatya'da 2 ayrı kaza: 3 yaralı

Malatya'da yakıt tankeri ile bir otomobilin karıştığı 2 ayrı trafik kazasında, 3 kişi yaralandı.

Malatya'da Çarşı Yeniden Yükseliyor: İşyeri Teslimatları 2025'te Başlıyor

Asrın felaketiyle çarşı merkezi tamamen yıkılan Malatya’da, yeni işyerlerinin inşası hızla devam ediyor. Binlerce işyerinin yapıldığı kent merkezinde ilk teslimatlar, 6 Şubat 2025’te, depremin ikinci yıldönümünde başlayacak.

Battalgazi Belediyesi Sanat Atölyesi Öğrencilerinden Yüzde Yüz Başarı

Battalgazi Belediyesi’nin Sanat Atölyesi’nde eğitim gören öğrenciler, üniversitelerin özel yetenek sınavlarında tam başarıya ulaştı. Öğrenciler, başarılarının ardından Başkan Taşkın’ı ziyaret etti.

Vali Seddar Yavuz, Başkanlığında İl Koordinasyon Toplantısı 

Vali Seddar Yavuz başkanlığında Valilik toplantı salonunda Bağımlılık İle Mücadele İl Koordinasyon Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Öğretim üyelerimizin akademik başarısı

Üniversitemizden 3 bilim insanı, her yıl Stanford Üniversitesi’nden John P.A. Ioannidis tarafından hazırlanarak ELSEVIER veri tabanında yayımlanan “Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları” listesine girerek üniversitemizi gururlandırdılar. 

Vali Yavuz, Doğanşehir'de Muhtarlarla Bir Araya Geldi 

Malatya Valisi Seddar Yavuz başkanlığında, Şehit Esra Köse Başaran Devlet Hastanesi Toplantı Salonunda Doğanşehir Muhtarlar Toplantısı gerçekleştirildi.

Tülay Baydar Bilgihan Burdur Valisi Oldu

2005-2007 yıllarına da ilçemizde görev yapan Tülay Baydar Bilgihan Burdur Valisi oldu.

Başkan Geçit, Çevre Dostu Politikalarımız İle Daha Yaşanabilir Bir Kent İçin Çalışıyoruz

Toplumun tüm kesimlerinin sağlıklı ve güzel bir hayat yaşaması için sportif ve sosyal hizmetlerde farkındalık oluşturan hizmetlerin altına imza atan Yeşilyurt Belediyesi, bu yıl ki ana teması ‘Paylaşımlı Kamusal Alanlarda, Şehri Birlikte Yaşayalım’ olan Avrupa Hareketlilik Haftasını özel etkinliklerle kutlayacak. 

Freni Boşalan Kamyon Dehşet Saçtı: 7 Yaralı

Malatya’nın Yazıhan ilçesinde freni boşalan kamyon, 2 araca ve elektrik direğine çarptıktan sonra devrildi. Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, 7 kişi yaralandı.

Lübnan'da Çağrı Cihazı Patlamalarında İkinci Dalga!

Lübnan'da dün çağrı cihazlarının işgal tarafından patlatılmasına benzer patlamaların ikincisi yaşandı.

Battalgazi Belediyesi Filistin Bayrağını Hizmet Binasındaki Ekranlara Yansıttı

Başta Gazze olmak üzere Filistin'deki tüm mazlumların sesi olmaktan onur duyduklarını ve Filistin halkına yönelik desteklerini her vesileyle dile getirdiklerini kaydeden Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ekranlara yansıttıkları bayrağın ise bu kutsal davaya olan bağlılıklarının sembolü olduğunu söyledi.

Toplam 18501 haber.