Dostlar Kenan Gerçek'in Emeklilik Programında Buluştular

Malatya'nın yetiştirdiği önemli İş insanı, gönül dostu, Gerçek Dostlar Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Gerçek Emekliliğini Gerçek dostlarıyla bir araya gelerek kutladı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 Tatlı dünyasının efsane ismi Baklavacı Öztürk Usta’nın Onbin Konutlardaki işyerinin açık alan kısmında gerçekleştirilen ve seçkin davetli topluluğunun bir araya geldiği İş İnsanı Kenan Gerçek’in Emeklilik Kutlama programına Malatya Vali Yardımcısı Mehmet Öz, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, Yazıhan Belediye Başkan  Yardımcısı Ata Murat Orman, Yeşilyurt Belediyesi Önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Çınar, TKDK Malatya İl Müdürü Murat Tunç, Türk Telekom İl Müdürü Ahmet Alevcan, Ankara Müzik Üniversitesi İnsan Kaynakları Daire başkanı Mustafa Fırat, Sağlık İl Müdürlüğü Şube Müdürü Şükrü Özmarasalı, İl Sağlık Başkan Yrd. Ahmet budak, Battalgazi ilçe Sağlık Müd. İbrahim tak, Tigem müdürü Hüseyin Öcal, Vergi Dairesi Başkan Yrd. Kemal Mecit, Maliye Müdürü Şamil Küçük, Malatya İcra Müdürü Mahmut Batar, BBP Genel Başkan Yrd. Nihat Gürbüz, Bakan danışmanı eski müsteşar Cumali Sayın, Dr ufuk topal, AKCADAĞDER Genel Başkanı Murat Maskar, Malatya Kızılay Şubesi önceki dönem Başkanı Ramazan Soylu, 15 Temmuz gazisi Ebubekir Keskin, Kol köyü Önceki dönem muhtarı Veysel Özkan, Araştırma hastanesi müdürü Mehmet Soylu, Hastane müdür yrd. Necati Kubat, Haşim özmarasalı, Öztürk Usta Pastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Öztürk Can, Malatya Büyükşehir Belediyesi Önceki dönem Başkan Danışmanı Selahattin Kılıç, Mektebim okulları müdürü Serhat kaya, Su Sesi işletmecisi Hüseyin şahin ve çok sayıda seçkin önemli isimler katıldı.


 Saat 7 gibi başlayan İş İnsanı Kenan Gerçek’’in Emekliliği kutlama yemeği programı Malatya’nın önemli yemek ustalarından Dönerci Serkan’ın döner tezgahında özel soslu hazırladığı Malatya usulü döneri keserek gelen misafirlere ikram etmesi ve akabinde Baklavacı Öztürk Usta’nın kendi özel olarak imalatta açtığı fıstıklı ve cevizli tatlılar ile Fırat’ın soğuk sularıyla Battalgazi ilçesinin bereketli topraklarında yetişen yerli karpuzu misafirlere ikram etmesi geceye damga vurdu.


 Emekliliği nezih bir ortamda Gönül dostlarıyla bir araya gelerek kutlayan İş İnsanı Emekli Kenan Gerçek yaptığı duygu dolu konuşmasıyla da dakikalarca alkış aldı.

Kenan Gerçek yaptığı konuşmasında gelen misafirlere böyle mutlu bir gününde kendisini yalnız bırakmadıkları için Gerçek Dostlara selam Olsun, İyi’ki varsınız” diyerek teşekkür etti. Teşekkür konuşmasında Kenan Gerçek” Değerli misafirlerimiz hepiniz hoş geldiniz. Bu yemeği organize etme sebebimiz malumunuz emekli olmamız. 

 Allah nasip etti. Allah Devletimize, Milletimize zeval vermesin. EYT’den faydalandık emekli olduk. Bugün Emekli olduğumdan dolayı Gerçek dostlarımızla bir araya gelerek güzel bir sohbet eşliğinde kutlayalım istedik. Hepiniz hoş geldiniz.

Gerek dostlar ailesi olarak sizlerle gurur duyuyorum. İyi’ki varsınız, Her günümüz böyle birlik ve beraberlik içerisinde olsun. Beni kırmayarak davetime icabet eden tüm dostlarımdan Allah Razı olsun. Darısı emekliliği bekleyen dostlarımıza diyerek hepiniz Allah’a emanet olun”

Konuşmanın akabinde Ustaların hazırladığı birbirinden özel ikramlar ve menüler gelen misafirlere takdim edilirken sıcak çayların eşliğinde samimi sohbetlerde gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN