DEVA Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanlığı'ndan Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

DEVA Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mahmut Nurhan ve Kadın Kolları Başkanı Gülşen Keskin, Yönetim kurulu üyeleri Eda Gültekin, Erkan Danış ve Mesut Aral'a birlikte Anadolu Basın Birliği Derneğine ziyarette bulundular.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

DEVA Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mahmut Nurhan, Anadolu Basın Birliği Derneğini ziyaret ederek burada birlik ve beraberlik mesajları verdi. Başkan Nurhan, Bizler hep birlikte Ülkemize ve Milletimize sahip çıkmalıyız. Bizler DEVA Partisi olarak parti çalışmalarımıza başladık ve ziyaretlerimiz devam edecek dedi. Bizler Ülkemizin geleceği ve gençlerimizin geleceği için gece gündüz demeden hep birlikte çalışmalıyız.

Bizler DEVA Partisi Malatya Yeşilyurt İlçe Başkanlığı olarak parti çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeşilyurt İlçe yönetimi olarak bugün Anadolu Basın Birliği Malatya şubesini ziyaret ettik. Bu ziyaretten dolayı bizleri misafir eden ve misafperverliğinden dolayı Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kuruluna, ekibim adına teşekkür ediyorum dedi.

DEVA Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mahmut Nurhan, Anadolu Basın Birliği Malatya şubesinin çalışmalarını yakinen takip ediyorum. Başkan Zeki Dağ, Malatya basınında çok önemli çalışmalarının olduğunu biliyoruz. Her zaman Malatya’nın sorunlarını dile getirmektedir. Her zaman doğruları söyleyen doğruları yazan yazan bir kardeşimizdir. Bizleri bugün misafir eden Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum ve çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bugün Derneğimizi ziyarete gelen DEVA Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mahmut Nurhan ve Kadın Kolları Başkanı Gülşen Keskin, Yönetim kurulu üyeleri Eda Gültekin, Erkan Danış ve Mesut Aral’a şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Başkan Dağ, DEVA Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mahmut Nurhan’a parti çalışmalarında başarılar diliyorum dedi. Ülkemizin birliği ve beraberliği için hep birlikte Ülkemize ve Malatya’mıza hizmet etmeliyiz dedi. Ülkemiz ve Malatya’mız için kim çalışırsa bizlerde her zaman yanlarında olduğumuzu burada belirtmek isteriz. Bu güzel Ülke hepimizindir ve hep birlikte sahip çıkmalıyız. Başkan Dağ, DEVA Partisi Yeşilyurt İlçe Başkanı Mahmut Nurhan bey çok önemli açıklamalarda bulundu ve bizlerde kendilerine teşekkür ediyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN