DEVA Partisi İlçe Kongrelerine Devam Ediyor

 DEVA Partisi Malatya il başkanlığı ilçe kongrelerini yapmaya Hekimhan ve Kuluncak ta devam etti. Hekimhan Taş Han'da yapılan kongreye Deva Partisi kurucular kurulu ve yönetim kurulu üyesi İbrahim Gezer, Malatya il başkanı Onur Güneş, il yönetim kurulu üyeleri, Hekimhan belediye başkanı Turan Karadağ ve Hekimhan CHP, İYİ Parti, ilçe başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Hekimhan’a gelip Hekimhanlılarla buluşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade eden İl Başkanı Onur Güneş; “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Malatya’da da örgütlenme çalışmalarımızı hız kesmeden tamamlıyoruz. Türkiye’nin DEVA’sı olarak üye sayımızı her geçen gün arttırarak büyüyoruz.  Hekimhan teşkilatımız ile önemli işlere imza atacağımızdan eminiz. ” diyerek Hekimhan ilçe teşkilatına başarılar diledi.

 Yapılan konuşmaların ardından DEVA Partisi Hekimhan ilçe Başkanı Hacı Bayram Çavuş göreve getirilerek yönetim kurulu üyeleri belirlendi. İlçe teşkilatında yer alan isimler şöyle:


Durmuş KOÇYİĞİT
Erdoğan KURT                                                                     
Durhan ÜNLÜ                                                                      
Rıza YILMAZ                                                                         
Hasan YILMAZ                                                                     
Hanife ŞAHİN
Nezir LEVENT
Duygu PARMAKSIZ
Osman MECİT
Hatice Serap KARLIDAĞ

Yapılan kongrenin ardından il başkanı Onur Güneş yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Hekimhan esnafını ziyaret etti.

Deva Partisi Malatya il yönetim kurulu üyeleri daha sonra Kuluncak kongresine katılmak üzere Kuluncak’a geçti. Yönetim kurulu üyeleri Kuluncak ta partililer tarafından coşkuyla karşılandı. Kuluncak Sosyal tesislerinde yapılan kongreye Deva Partisi kurucular kurulu ve yönetim kurulu üyesi İbrahim Gezer, Malatya il başkanı Onur Güneş, il yönetim kurulu üyeleri, Kuluncak CHP, İYİ Parti, Yeniden Refah Partisi ilçe başkanlarıyla çok sayıda vatandaş katıldı. Burada konuşma yapan il başkanı Onur Güneş; “ Her geçen gün büyüyen ailemize katılan herkese teşekkür eder,  Hep birlikte çalışarak çok güzel işlere imzamızı atacağız. Buna Tüm kalbimle inanıyorum” diyerek Kuluncak ilçe teşkilatına başarılar diledi.


Yapılan konuşmaların ardından deva partisi Kuluncak teşkilatı belirlendi ilçe başkanlığına Hakkı Nacar getirildiği listede:


Tahsin Boyraz
Halit PARMAKSIZ
Erdoğan YILMAZ
Süleyman ÖZDEMİR
Fatih YILMAZ
Serdar KILIÇ
İhsan AKBULUT
Ali AKBULUT
Hasan SEÇKİN
Ali KELEŞ

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN