DEVA Partisi İl Yönetimi'nden Anadolu Basın Birliği'ne Ziyaret

Milletimizin ve Malatya'mızın Hakkını Asla Yedirmeyeceğiz, DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş, Milletimizin, Malatya'mızın ve Ülkemizin Haklarının Gasp Edilmesine, Hukuksuzluğa ve Adaletsizliğe Asla Göz Yummayacağız dedi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Anadolu Basın Birliği Malatya Şubesini Ziyaret Etti.

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş, Biz DEVA Partisi olarak tüm Türkiye Geneli Teşkilatlanmamızı çok hızlı bir şekilde tamamlamaya çalışıyoruz.  Şu ana kadar Malatya’nın da içerisinde olduğu bir çok ilde Kongrelerimizi yaparak 81 ilde hızlı bir şekilde örgütleniyoruz. Genel Başkanımız Ali Babacan’ın liderliğinde Türk Siyasetine Genel Başkanımızın ve DEVA Parti’sinin tecrübeli, birikimli kadroları ile Türk siyasetine yeni bir soluk yeni bir umut olarak milletimizin ve ülkemizin derdine DEVA olacağız. Çıktığımız bu yolda siz değerli medya mensubu emekçi arkadaşlarımızın da yanımızda olacağına cani gönülden inanıyorum. Anadolu Basın Birliğindeki, buradaki arkadaşlarımızın birçoğunu yakından tanıyorum. Sizlerin ne kadar objektif, tarafsız davrandığınıza yakından uzun zamandır şahitlik ediyorum. Siz basın ve medya mensupları bir ülkenin gelişmesine, özgürleşmesine ve demokrasinin her kesime yayılmasına birinci derecede öncülük ediyorsunuz. Bir ülkenin gelişmiş, bağımsız ve Özgür olduğunun en büyük göstergesi Basın ve Medyasının özgürlüğü ile bellidir. Biz DEVA Partisi olarak sizlerin desteğine ve her türlü eleştirisine açığız. Biliyoruz ki sizler bizlerin geçmişteki ve mevcuttaki siyasi partilerin düştüğü hatalara düşmememiz için eleştirecek tenkit edeceksiniz. Ben ve arkadaşlarım asla sizlerin eleştirisi ve tenkitinden asla gocunmayacağız.  bilakis olumlu eleştiri ve tenkitlerinizi rehber edinip doğruyu yapmak milletimizin bizden beklentilerine en iyi karşılık vermek için çalışacağız.

DEVA Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş, Biz DEVA Partisi Malatya İl Teşkilatı olarak kongremizi çok kısa bir zaman önce yaptık. Malum Koronavirüs nedeniyle, Pandemi nedeniyle Genel Başkanımız Ali Babacan Beyin katılımıyla pandemi tedbirlerine uygun bir kongre süreci geçirdik. Bu vesile ile istediğimiz gibi saha çalışması yapamadık. Milletimizle esnafımızla, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla bir araya gelemedik. Azda olsa Pandemi kuralları çerçevesinde yeni yönetimimiz ile birlikte başta siz değerli medya mensupları ve derneklerimizi ziyaret etmeye gayret gösteriyoruz. Yeni yeni sahalara iniyor milletimiz, esnafımızın, öğrencimizin, işçimizin, emeklimizin derdi ile dertlenmeye ve sorunları dinlemeye gayret gösteriyoruz.  Allah’ın izni ile DEVA Partisi olarak Türkiye’nin, DEVA Partisi Malatya İl Teşkilatı olarak da Malatya’mızın Derdine DERMAN ve DEVA olmaya çalışacağız. Bundan sonra ciddi anlamda iktidara yürümek için ciddi bir muhalefet yapıp gerçekleri milletimize anlatacağız. Bizleri bu sıcak ortamda misafir ettiğiniz için Anadolu Basın Birliği Başkanı Zeki Dağ’ın nezdinde tüm basın mensubu arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi hiç Parti ayırt etmeden desteklediğiniz gibi bizlerinde sesi olmaya devam edin siz ne kadar güçlü olursanız bizde o kadar güçlü oluruz.

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Değerli başkanım ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımız hepiniz hoş geldiniz. Çıktığınız bu yolda her birinize ülke ve millet menfaatleri doğrultusunda Rabbim çalışmak nasip eder.  Sizler millete ve vatana hizmet etmek bu ülkeyi en iyi yerlere getirmek için gayret göstermelisiniz.  Sizler Adaletin, Liyakatin, Hukukun, Özgürlüklerin incinmediği bir mücadelenin ve gayretin içerisinde olasınız. Her zaman doğrunun ve mazlumun yanında yer alasınız.  Güçlünün değil güçsüzün yanında, Sahiplinin değil sahipsizin yanında olasınız.

Başkan Dağ,  Siyaseti kendiniz ve etrafınız için değil Milletimiz için Vatanımız için yapın.  Ayrıştıran değil birleştiren bir anlayışı kendinize ve partinize hakim kılasınız. Sizler doğrunun yanında, haklının yanında olduğunuz sürece bizlerde medya olarak sizlerin yanında olacağız. Doğrudan, Haktan yana şaştığınız zaman bizleri karşınızda bulursunuz. Biz geçmişte ve şimdi de her zaman Milletimizin ve Malatya’mızın sesi olmaya çalıştık.  Malatya’mız ve Ülkemiz için kim bir taş üstüne taş koyduysa onun yanında olduk. Asla Parti gözetmedik her birinin sesi olduk olmaya da devam ediyoruz. 

Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Bu ziyaret vesilesi ile çıktığınız bu yolda bir kez daha şahsım ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım adına DEVA Partisi Malatya İl Başkanım Onur Güneş Bey ve siz değerli yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN