Defterdar Ali Yıldırım Adına Basketbol Turnuvası Düzenlendi

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından Farklı Etkinliklerle 'Vefa Etkinlikleri' kapsamında programlar devam ediyor.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Malatya Gençlik Federasyonu tarafından Farklı Etkinliklerle "Vefa Etkinlikleri" kapsamında programlar devam ediyor. Bu seferki etkinlik ise Malatya'mızda hizmet etmiş Defterdar Ali YILDIRIM adına "Basketbol Turnuvası" düzenledi.

Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır! Şiarı ile gerçekten hizmet insanları görevini en iyi yapandır. Bu anlamda Malatya’mız da görevini en iyi şekilde icra eden kıymetli defterdar Ali Yıldırım beyefendiye şükranlarımızı sunuyoruz. Bizde hizmetlerinden dolayı

Malatya Gençlik Federasyonu olarak Defterdar Ali YILDIRIM adına "Vefa Etkinlikleri" kapsamında "Basketbol Turnuvası" gerçekleştirdik. Yeni görev yerinde kıymetli Defterdar Ali Yıldırım beyefendiye üstün muvaffakiyetler temenni ediyorum.  Vefa Etkinliğimiz Malatya Millet Bahçesi basketbol sahasında yapıldı.

Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Yavuz  Gençlerle fotoğraf çekti ve hepsine ayrı ayrı teşekkür etti. Katılım sağlayan gençler ise sürekli böyle anlamlı etkinliklerin devam etmesinden dolayı Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan Yavuz'a teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN