CHP Malatya Kadın Kollarından Aşure Etkinliği

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Kadın Kolları başkanlığı tarafından Vilayet Parkında geleneksel aşure ikramı gerçekleştirildi.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

       Aşure İkramına CHP Genel Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, İl Yönetim Kurulu Üyesi İş İnsanı Erdal Üstün, İyi Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Özcan, DEVA Partisi Battalgazi Kadın Çalışmaları Başkanı Tuğba Farımaz, CHP İl İlçe Örgütleri  ve çok sayıda vatandaş ile misafirler katıldı.

       Yoğun izdihamın olduğu CHP Kadın Kolları Aşure etkinliğinde CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz” Kadın Kollarımızın ev sahipliğinde düzenlediğimiz aşure etkinliğimizde örgütümüz ve hemşerilerimizle bir araya geldik. Aşure lokmamızı paylaştık. Halkımızın yoğun ilgisi ve teveccühü bir kez daha gösteriyor ki, doğru yoldayız!” diye belirtti.

       Malatya Battalgazi DEVA Partisi Kadın Çalışmaları Başkanı Tuğba Farımaz” Siyasi görüşümüz her ne olursa olsun ortak kavgamız MALATYA... Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Sayın Nezahat Aydın 'ın düzenlemiş olduğu aşure programına Deva Partisi Kadın Çalışmaları olarak katılım sağladık...

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve Malatya İl Başkanı Enver Kiraz Beyefendiye ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz.”

       Vilayet Parkında gerçekleştirilen CHP Malatya Kadın Kolları Aşure Etkinliğinde gelen misafirlere ve vatandaşlara aşure ikramı gerçekleştirildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN