CHP Malatya Heyetinden Ege Çıkartması

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, İl Başkanı Barış Yıldız, Doğanşehir Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Hekimhan Belediye Başkanı Mehmet Şerif Yıldırım, Arguvan Belediye Başkanı Ersoy Eren, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu ve Yazıhan Belediye Başkanı Abdulvahap Göçer ile birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’nin “Kardeş Belediyecilik” uygulaması ile destek almak ve CHP’li belediyelerin uygulamalarını yerinde incelemek için Ege Bölgesinden bir dizi ziyaretlerde bulundular.
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek başta olmak üzere bölgede birçok ilçe belediyesini de ziyaret eden heyet belediyelerin teknik kadrolarından brifing aldılar.
Ziyaret hakkında konuşan CHP İl Başkanı Barış Yıldız, “Milletvekilimiz Veli Ağbaba tarafından organize edilen ziyaret, belediye başkanlarımız açısından çok faydalı olmuştur. Belediyelerimiz ileride birçok hizmete batıdaki belediyelerin desteğiyle Malatya'ya getirecektir. Bizleri ağırlayan ve birçok konuda destek olacak belediye başkanlarına teşekkür ediyoruz.” İfadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN