CHP Ekonomi Ve Esnaf Masası Doğuya Bir Hafta Çıkarma Yapacak

CHP Ekonomi ve Esnaf Masası üyeleri 8-12 Haziran tarihleri arasında doğu illerine çıkarma yapacak.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ekonomi Masası yurt gezilerine devam ediyor. Faik Öztrak başkanlığındaki Ekonomi Masası ile Veli Ağbaba Başkanlığındaki Esnaf Masası heyeti Siirt, Bitlis, Muş, Bingöl ve Diyarbakır illerinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirip, partinin ekonomi ve esnaflarla ilgili görüşlerini ve çözüm önerilerini paylaşacaklar.

5 İLDE ZİYARETLER GERÇEKLEŞECEK

Heyette CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ile Veli Ağbaba’nın yanı sıra milletvekilleri Çetin Osman Budak, Tahsin Tarhan, Ayhan Barut,Bekir Başevirgen,Polat Şaroğlu, Yüksel Mansur Kılıç, Abdurrahman Tutdere, Tekin Bingöl, Mürsel Alban,Özgür Karabat, Cengiz Gökçel,Sevda Erdan Kılıç, Bedri Serter, Gökhan Zeybek ile Parti Meclisi üyeleri Nevaf Bilek ve Hakan Uyanık yer alıyor.

CHP Ekonomi Masası üyeleri, 1 haftalık programlarında Ticaret ve Sanayi Odaları, Esnaf Odaları, Meslek örgütleri, muhtar dernekleri, sendikalar, kanaat önderleri ile görüş alışverişinde bulunacak, fabrika ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek sorunları dinleyip CHP’nin çözüm önerilerini aktaracaklar.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN