Çelikhan Köyleri Derneği'nden Kaymakam Uçar'a Ziyaret

PAYLAŞ

Adıyaman Çelikhan Köyleri Kalkınma Derneği, Yönetiminden Kaymakamımız Necdet Uçar' a Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundular. Adıyaman Çelikhan Köyleri Kalkınma Derneği Başkanı Erhan Ülker,  Kısa bir süre içinde göreve gelen ve ayağın tozuyla hizmetlerine başlayan sayın kaymakamımıza teşekkür ediyorum dedi.

Adıyaman Çelikhan Köyleri Kalkınma Derneği Başkanı Erhan Ülker,  Bizler dernek olarak sayın kaymakamımız Necdet Uçar’ı ziyarete bulunduk.  Kısa bir süre içinde yeni görevine başlayan Kaymakamımız Çelikhan halkının takdirini kazanmaya devam ediyor. Kaymakamımızın vatandaşlarla iç içe olması ayrı bir güzellik ve ayrı bir duygudur. Bizlerde dernek olarak Sayın Kaymakamımıza teşekkür ediyoruz. Dernek Başkanı Erhan Ülker, Bizler Kaymakamımızla Çelikhan Köylerinin sorunlarını ve yine yol, su, elektrik ve diğer sorunları hakkında görüşmeler yaptık. Kaymakam Sayın Necdet Uçar, Çelikhan İlçesine ve yine köylere yapılan hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler. Başkan Ülker, Mutlu Köyü, Karagöl Köyü, Askerhan Köyü,  Karaçayır Köyü’lerin derneğimizi ve bizlere verdikleri desteklerden dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.

Çelikhan Kaymakamı Necdet Uçar, Bu gün bizleri ziyarete gelen Adıyaman Çelikhan Köyleri Kalkınma Derneği Başkanı Erhan Ülker ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Kaymakam Uçar, bizler her gittiğimiz yerde en iyi bir şekilde görevimiz yapmak ve vatandaşlarımıza hizmet etmek için elimizde gelen tüm çalışmaları yapmaktayız. Bizler her zaman halkımızla iç iç olmuştuk ve olmaya devam edeceğiz dedi. Bu vesileyle bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Adıyaman Çelikhan Köyleri Kalkınma Derneği Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN