Büyük Birlik Partisinden Şehit ve Gazi Derneklerine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi (BBP) Malatya İl Teşkilatı Tarafından Gaziler Haftası Nedeniyle, Muharip Gaziler Derneği Ve Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Ve Şehit Aileleri Vakfı'na (EMŞAV) Ziyarette Bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, gazilerin vatan, bayrak ve millet için verdikleri fedakârlıkların altını çizerek, onların toplumun en değerli kahramanları olduğunu dile getirdi. Bizler Büyük Birlik Partisi Olarak her zaman gazilerimizin yanında olduk ve bugünde yanlarında olduğumuzu belirtmek isterim dedi.

Başkan Karaman, gazilere sahip çıkmanın bir borç olduğunu ve her zaman onların yanında olacaklarını, her zaman nerede olursa olsun bizler gazilerimize sahip çıkacağız dedi. Bizler hep birlikte vatanımıza sahip çıkacağız. Bizler Ülke olarak her zaman olduğu gibi bugünde, Vatanımıza, Bayrağımıza ve Yine Kuranımıza Camilerimize sahip çıkacağız. Bizim gidecek başka bir vatanımız yoktur.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, Gaziler haftası nedeniyle, Muharip Gaziler Derneği Ve Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Ve Şehit Aileleri Vakfı'nı (EMŞAV)  ziyaret ederek birlik ve beraberlik mesajları verirken, Bizleri bugün burada kabul eden dernek başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bizler her zaman her konuda yanlarında olduğumuzu burada belirtmek isteriz.  Başkan Abdulvahap Karaman, Şehitlerimize Allahtan Rahmet ve Gazilerimize acil şifalar diliyoruz ve gaziler haftası kutlu olsun dedi.

Muharip Gaziler Derneği Başkanı İbrahim Cengiz, Gazilerin Ve Şehitlerin Unutulmayacağını İfade Ederken, Gaziler haftası nedeniyle derneğimizi ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Başkan İbrahim Cengiz, Allah Ülkemize zeval vermesin, Yeter ki bizler Ülke olarak birlik içinde olalım. Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Başkan Abdulvahap Karaman Başkanımıza ve tüm ekibine teşekkür ediyorum dedi.

Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü Ve Şehit Aileleri Vakfı İl Başkanı Sıddık Selçuk, Gaziler haftası nedeniyle vakfımızı ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, yönetim kurulu üyelerine şahsım ve tüm arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Sıddık Selçuk, Bizler hep birlikte Ülkemize sahip çıkacağız dedi. Allah birliğimizi ve dirliğimizi bozmasın dedi. Bizler birlik içinde olduğumuzda asla sırtımız yere gelmez. Bizler hep birlikte Vatanımıza sahip çıkacağız dedi. Başkan Selçuk, Gaziler haftası nedeniyle bizleri ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum, Şehitlerimize Allahtan Rahmet ve Gazilerimize acil şifalar versin dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN