Büyük Birlik Partisinden MASKİ Genel Müdürüne Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz,  MKY Üyesi Sedat Alataş, Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, İl Yönetim Kuruluyla birlikte MASKİ Genel Müdürü Sinan Çeçen'e hayırlı olsun ziyaretinden bulundu.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, 6 Şubat depremlerinde Malatya’mız büyük bir yıkım ve hasar görmüştür dedi. Malatya’mızı yeniden ayağa kaldırmak için hep birlikte çalışmalıyız. Eğer bizler birlik içinde olursak, Malatya’mızı yeniden ayağa kaldıracağız.

Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, Bizler zaman zaman Malatya’mızı ziyaret ederek, Yerel yöneticilerimizle görüşüyoruz. Bu ziyaretlerimizde yine kurum ve kuruluşlarımızı, STK’larımızı ziyaret ediyoruz. Malatya’mızın sorunlarını hep birlikte çözmek için çalışıyoruz. 

6 Şubatta yaşadığımız depremlerde Malatya’mız gerçekten çok yıkım ve hasar görmüştü, tabi ki bu yıkımlar ve yine hasarları görünce çok üzülüyoruz. Allah bir daha bu depremleri ve yine afetleri vermesin. Başkan Gürbüz, MASKİ Genel müdürümüzü ziyaret ederek Malatya’mızın sorunlarını konuştuk, Müdürümüze yeni görevlerinde başarılar diliyoruz, Allah yardımcıları olsun dedi.
    
6 Şubat Deprem Sürecini ve Malatya’mızın Yasamış Olduğu Sorunları Dile Getirerek İstişarelerde Bulunduk. Misafirperverliklerinden Dolayı Kendilerine Teşekkür Eder Başarılar Dileriz.

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MKY Üyesi Sedat Alataş, 6 Şubat depremlerinde Malatya’mız çok ağır bir yara almıştır. Bu yaşadığımız depremler bizler gibi tüm Malatyalı hemşerilerimizi derinden üzmüştür. Yaşadığımız bu depremler Allahtan gelmiştir. Alataş, Allahtan gelen her şey başımız üstüne dedi. Yeni göreve gelen MASKİ Genel Müdürümüze görevinde başarılar diliyoruz. Malatya’mızın yeniden inşası için hep birlikte çalışacağız dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman, 6 Şubatta yaşadığımız depremlerinde Malatya’mız da ağır bir hasar meydana gelmiştir. Allah bir daha bu depremler ve afetleri vermesin. 6 Şubat depremlerini Malatyalı olarak hepimiz yaşadık. Başkan Karaman, Malatya’mızı bir an önce ayağa kaldırmak için birlik içinde olmalıyız. Başkan Karaman, MASKİ Genel müdürümüz Sinan Çetin’e görevlerinde başarılar diliyoruz dedi.

MASKİ Genel Müdürü Sinan Çetin, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz,  MKY Üyesi Sedat Alataş, Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve İl Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi.

Genel Müdür Sinan Çetin, MASKİ ile çalışmalar hakkında bilgeler verirken, Bizlerde MASKİ olarak Malatyalı hemşerilerimize hizmet etmek için gece gündüz demeden ekiplerimizle sahadayız. Sinan Çetin, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı, Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz,  MKY Üyesi Sedat Alataş, Malatya İl Başkanı Abdulvahap Karaman ve İl Yönetimine teşekkür ediyorum dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN