Büyük Birlik Partisi MKYK Üyesi Şahin'den Vatanseverler Derneği'ne Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi Tahir Şahin, Vatanseverler Eğitin Kültür ve Gençlik Derneğini Ziyaret Ederek Dernek Çalışmaları Hakkında Bilgiler Aldı.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

Büyük Birlik Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi Tahir Şahin, Vatanseverler Eğitin Kültür ve Gençlik Derneğini Ziyaret Ederek Dernek Çalışmaları Hakkında Bilgiler Aldı. Başkan Şahin, STK’lar bizim için çok önemlidir dedi. Bizler ne kadar uzakta olsak da çalışmalarınızı sosyal medyadan takip ediyoruz. Yeter ki tüm STK’larımız Ülkemizin geleceği için güzel çalışmalar yapsınlar bizlerde siyasiler olarak destek olalım dedi.

Başkan Şahin, Bizler Büyük Birlik Partisi olarak STK’larımıza önem veriyoruz ve destekliyoruz. Ülkemizin geleceği için hep birlikte çalışmalıyız. Bizler siyasiler olarak Ülkemizin geleceği için gece gündüz demeden çalışmalıyız. Tabi ki bazı sıkıntılar ve zorluklar olabilir, Bizlerde bu sıkıntı ve zorlukları hep birlikte çözeceğiz ve çözmeliyiz.

Büyük Birlik Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi Tahir Şahin’den Vatanseverler Eğitin Kültür ve Gençlik Derneği ziyaretinde Bizleri misafir eden Dernek Genel Başkanı Ayşe Alpaslan ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum dedi. Başkan Tahir Şahin, Eğer bir yerde birlik ve beraberlik varsa mutlaka orada bir başarı vardır zaten var olacaktır dedi. Şahin, Vatanseverler derneğinin çalışmalarını destekliyoruz ve dernek çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

Vatanseverler Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, bugün derneğimizi ziyaret eden ( BBP) Büyük Birlik Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi Tahir Şahin Beye derneğimize yaptıkları ziyaretlerinden dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Vatanseverler Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan,(BBP) Büyük Birlik Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi Tahir Şahin Beyin ziyaretleri bizleri memnun etmiştir. Başkan Ayşe Alpaslan, Bizlerde derneğimiz çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Derneğimizin en önemli projelerinden biri olan 30 çocuğu sünnet ettirip düğünlerini yaptık dedi.

Başkan Alpaslan, Derneğimizin kuruluşunda bir hedef koyarak beş yılda 44 projeyi hedeflediklerini dile getirdi.  Bu projelerimizi sırasıyla tüm ekibimiz ile birlikte çalışarak bu projeleri hayata geçireceğiz. Bizler bu yola çıkarken ben demedik, biz dedik. Çalışmalarımıza başladık ve Allah’ın izniyle bu projelerimizi sırasıyla hayata geçireceğiz.

Vatanseverler Eğitim Kültür ve Gençlik Derneği Genel Başkanı Ayşe Alpaslan, (BBP) Büyük Birlik Partisi Teşkilat Başkan Yardımcısı, MKYK Üyesi Tahir Şahin Beyin derneğimize yaptıkları bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Başkan Alpaslan, Ülkemizin geleceği için çalışan herkes için kapımızın açık olduğunu dile getirdi. Bizler hep birlikte bu güzel Ülkemize sahip çıkmalıyız dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN