Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanı Karaman, Şehitleri Unutmadı

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı Tarafından 15 Temmuz Anma Etkinlikleri Kapsamında, Şehitliği ziyaret ettiler.

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanlığı Tarafından Yapılan Açıklama Şöyle:

15 Temmuz Anma Etkinlikleri Kapsamında Büyük Birlik Partisi İl Başkanlığı Kadromuz İle Birlikte İl Başkanımız Sayın Abdulvahap Karaman Önderliğinde Cuma Namazını Şehir Mezarlığı Camisinde Kıldıktan Sonra Şehitliğimizde Şehit Kabirlerini Ziyaret Ederek Dualar Ettik.

Büyük Birlik Partisi Malatya İl Yönetim Kadromuz İl Başkanımız Sayın Abdulvahap Karaman önderliğinde Cuma Namazını Şehir Mezarlığı Camisinde kıldıktan sonra Garnizon Şehitliği'nde şehit kabirlerinde ziyaretlerde bulundular.

Etkinlik sonrasında basın açıklaması yapan Büyük Birlik Partisi Malatya İl Başkanımız Sayın Abdulvahap Karaman açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"15 Temmuz 2016 gecesi ülkesine, vatanına, bayrağına ihanet içinde bulunan, bizden gibi görünüp fakat bizden olmayan vatan hainlerinin yapmak istedikleri darbeye karşı, Kahraman Türk Milletinin bu vatan hainlerini bozguna uğrattığı, birlik ve beraberliğimizin perçinlediği gecedir.

Tüm dünya o gece gördü ki;

Türk Milleti asla esaret zincirine vurulamaz,

Türk Milletinin vatanına asla göz dikilemez,

Türk Milletinin bayrağı indirilemez.

Herkes duysun ve bilsin ki; "Söz konusu vatansa gerisi teferruattır." diyen bir milletin fertleriyiz. Vatanımızı bölme hedefleri olan herkes ayağını denk alacak, almayana da biz vatan evlatları olarak aldırmasını biliriz.

15 Temmuz gecesi Vatanımızın birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimiz ve Kahraman Gazilerimizi, minnet, şükran ve rahmetle anıyor, çok kıymetli ailelerine sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN