Birileri İsraili Orada Uyardı

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

 

Hamas Nasıl olurda  Böyle Büyük Operasyonu İşgalci olarak yaşayan İsrail topraklarına sızma harekati yaptı bunu en modern teknolojiye ve istihbarat agına sahip oldukları halde göremediler?    

Tarihi Bilmezsek Bu Sızmanın Nedenini ve Kimlerin göz yumdurttugunu tam anlamıyla göremeyiz.   

Osmanlı İmparatorluğu topraklarını bir bir kaybederken Ortadoğu ayrıca şekillendirilmiştir. Bu şekillendirmenin en önemlisi buraya çıban başı olarak dünyada gittikleri yerlerde münafık bir siyaset güden her yerde ya öldürulen ya yakılacak kadar insanları kendilerinden bıktıran yahudiler Avrupanın her köşesinde dışlanmışlar her seferinde Yahudilere yinede Osmanlı sahip çıkmıştir. 
Osmanlı Hükümdarı 2. Abdulhamid Hanın koltuğundan olmasina en önemli faktörlerden biridir yahudiler. 

Ortadoğuda çözümsüzlük bir ingilterinin politikasıdır Çünkü iki halkida orada tam yerleşimci olarak oturmasına müsade etmemişlerdir. 
Filistinliler Kendi özyurtlarında Ne kadar orada mülteci durumunda ise israilde o kadar ayni pozisyondadır. Birinin eline silah vermişler diğerleeinin eline değnek vermişlerdir
 İngiltere Kuduüsü Israile Özyurtları vatanları olsun diye göndermedi.

1917 Balfour antlaşmasını mutlaka hatırlamamız elzemdir.

Balfour Deklarasyonu, Lloyd George'un başbakanlığındaki Britanyalı savaş kabinesinde dışişleri bakanı olan Arthur Balfour'un girişimiyle başlatılan ve sonuçta Filistin'de bir Yahudi devletinin -İsrail- kurulmasıyla sonuçlanan girişimdir. 1917 yılındaki bu deklarasyon, ilk Balfour Deklarasyonudur. 

Yahudi orada oturuyor ise bunun bedelini ödemek zorundadır 
yahudi yerleşimcilerin orada ki serüveni ne kadar sürer bakacağız
 
Aynı ingiltere Kıbrıstada aynı politikayı izlettiriyor çözümsüzlük Kıbrısda iki devletli çözümlük olduğu sürece İngiltere garantör ülke olarak oradan çıkmayacaktır. 
İngiltere demek çözümsüzlük politikalar var demektir.

Mehmet Gürbüz

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN