Belediye Başkanı Ekrem Yavaş'a Nezaket Ziyareti

PAYLAŞ
Malatya Birlik Gazetesi - MALATYA BİRLİK GAZETESİ

İbrahim Özcan, Sındırgı’yı daha yakından tanıtmak amacıyla davet ettiği Gazeteci-Yazar Müslüm Aktürk’ü ilçenin çeşitli yerlerine götürdüğünü, tanıştırmak için de Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’a ziyarette bulunduklarını söyledi.

Mimar olduğunu ve işi gereği birçok ülkeyi gezdiğini belirten Özcan, kendilerinin de ailece İstanbul’dan gelip Sındırgı’ya yerleştiklerini ve 7 yıldan beri huzurlu bir ortamda yaşamaktan mutlu olduklarını söyledi.

Müslüm Aktürk ise davet için İbrahim Özcan’a teşekkür ederek, “Balıkesir’in bazı ilçelerini gezmiştik ama Sındırgı’ya gelmek kısmet olmamıştı. Tahminimizden daha güzel doğal ortamlarla karşılaştık. Termal sektörünün geliştiğini gördük. Uluslararası Atlı Okçuluk Yarışması’na tanık olduk. Ekonomik anlamda yaşam, İstanbul’la kıyaslanmayacak kadar çok iyi durumda. Velhasılı kelam sağlığını, huzurunu düşünen insanlar için Sındırgı ideal bir yerleşim yeri” dedi.

Doğal Şehir Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, ilçelerinin hoşgörünün öne çıktığı Türkiye’nin en huzurlu kentlerinden biri olduğunu söyledi.

Sındırgı’da, seçimin ardından siyasi rakiplerin bir araya gelerek sohbet ettiği bir anlayışın hâkim sürdüğüne dikkat çekene Başkan Yavaş, şunları söyledi: “30’dan fazla ülke gezdim, Türkiye’de ise hemen hemen görmediğim il kalmadı. Bu gezilerim sırasında o illerin nelerle özdeşleştiğine dikkat ederim. Dikkatimi çeken projeleri, özellikleri Sındırgı’ya taşırım. Türkiye’nin tek açık halı pazarı Sındırgı’dadır. Bir ilçe için çok geniş bir alan sayılacak 11 dönüm alan üzerinde bir pazarımız var. Bu pazarda tarladan, ağaçtan yeni toplanmış sebze, meyveleri ayrıca doğal ürünleri ekonomik fiyatlarla almanız mümkün.

Termal sularımızı Sındırgı’ya ayrı bir zenginlik katıyor. Bölgenin en önemli termal tesisi ilçemiz sınırları içinde yer alıyor. Şifa kaynağı termal tesislerinde yatak sayımız bin 500’lere kadar çıkmıştır.

Doğal güzellikler içinde sağlıklı ve huzurlu bir ortamı arzu eden insanlarımızı Sındırgı’ya davet ediyoruz.”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN